phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:35
Гороскоп на 7 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Схильність приховувати справжні почуття може привести до того, що при зовнішньому спокої, всередині буде бушувати полум'я пристрастей. Якщо не дасте вихід своїм почуттям, то емоційного стресу виявиться складно уникнути.

ТІЛЕЦЬ

Намагайтеся сьогодні даремно не ризикувати, тому що будете робити спроби знайти найлегші шляхи для досягнення бажаного. Це може штовхнути вас на необдумані вчинки, пояснити логічно які буде практично неможливо.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні варто перейти на дієтичну їжу і відмовитися від продуктів, якість яких викликає сумнів, інакше вам не уникнути отруєння або нападу алергії, що може абсолютно вибити вас з робочого ритму.

РАК

Сьогодні вас стане залучати все екзотичне і незвичайне, але пам'ятайте, що цей інтерес буде короткочасним, тому не варто витрачати значні кошти заради задоволення цікавості.

ЛЕВ

Сьогодні доведеться розплачуватися за свої помилки, здійснені в далекому минулому. Саме тому не приймайте близько до серця все те, що буде відбуватися, і в разі потреби краще з легким серцем віддати те, що вам не належить.

ДІВА

Вас будуть дратувати чужі успіхи, але якщо поставитеся до них, як до виклику, то у вас є шанс досягти успіху. Особливо якщо не станете сьогодні займатися рутинною роботою, а спробуєте використовувати власні здібності й таланти для великих справ.

ТЕРЕЗИ

Менше значення надавайте дрібницям і в будь-якій справі намагайтеся заглянути в суть проблеми. Прийшла пора тверезо поглянути на те, що відбувається і вибрати правильні цілі і методи для їх реалізації.

СКОРПІОН

Ви і ваші співрозмовники будете схильні будувати сьогодні грандіозні плани, від яких стане захоплювати дух. Але, на жаль, не варто занадто сподіватися на те, що домовленості, укладені в цей день можуть виявитися перспективними.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо відчуєте сонливість і усвідомлюєте, що вам не вистачає сил і енергії, щоб підтримувати звичний спосіб життя, то постарайтеся виділити більше часу для відпочинку або сну і менше для спілкування або серйозних розмов, а тим більше побудови планів на майбутнє.

КОЗЕРІГ

Будете здатні будь-кого переконати у власній правоті і грандіозності планів, якими збираєтеся зайнятися найближчим часом, але постарайтеся, щоб оточуючі вас правильно зрозуміли, інакше спілкування може нагадувати розмову двох глухих.

ВОДОЛІЙ

Намагайтеся не йти на поводу у власних почуттів та інстинктів, оскільки тільки за допомогою логіки та вміння зберігати розсудливість в найскладнішій ситуації дозволить вам уникнути помилок, які можуть спричинити за собою чимало неприємностей.

РИБИ

Творчі пошуки можуть виявитися дуже успішними, проте не розраховуйте на те, що у вас відразу ж знайдуться покровителі, які допоможуть вам втілити задумане в життя.


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2418 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 7 серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]