phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:00
Гороскоп на 8 серпня для всіх знаків Зодіаку


ОВЕН

Використовуйте будь-який привід для того, щоб відмовитися від участі в справах, які запропонують оточуючі, так як не зможете знайти підходящу форму для втілення своїх ідей, і занадто багато сил і часу витратите даремно.

ТІЛЕЦЬ

Прекрасний день для нових починань, особливо пов'язаних зі світом мистецтва чи з благодійністю, оскільки вони принесуть у ваше життя вітер змін, а також дадуть можливість відчути себе щасливою людиною, перед якою відкриті всі двері.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні доведеться чимало попрацювати, перш ніж зможете донести свої ідеї до людей, здатних допомогти вам їх реалізувати. Але чим незвичніше і винахідливішими будуть ваші думки та аргументи, тим простіше буде зацікавити потрібних людей.

РАК

Будете здатні будь-кого переконати у власній щирості і правоті. Однак намагайтеся й самі не попастися на вудку тих, хто буде обіцяти вам більше, ніж зможе або захоче виконати.

ЛЕВ

Відчуєте приплив сил. І це стане прекрасним стимулом до того, щоб замислитися про свої плани на майбутнє і постаратися визначити не тільки головні цілі, але і стратегію, і тактику ваших дій.

ДІВА

Якщо запропонують участь в якомусь спільному проекті, то висока ймовірність, що зможете проявити себе з нового боку і, як наслідок, зайняти гідне місце серед однодумців.

ТЕРЕЗИ

Обставини будуть, то заважати швидко рухатися вперед, то стануть підштовхувати в той момент, коли ви зовсім не маєте наміру поспішати. Тому сьогодні не час для активних дій - ймовірність успіху буде мізерно мала.

СКОРПІОН

Намагайтеся дивитися на події очима стороннього спостерігача, оскільки будь-яка ініціатива з вашого боку буде карна і лише мовчазна згода з тим, що буде диктувати ситуація чи партнери допоможе зберегти свій статус і утриматися від помилкових кроків.

СТРІЛЕЦЬ

Зможете полегшити собі життя, якщо спробуєте проаналізувати, на які дрібні справи йде основна частка вільного часу. І якщо сьогодні зумієте більш раціонально організувати свою життєдіяльність, то станете менше турбуватися і метушитися.

КОЗЕРІГ

Намагайтеся не потурати слабкостям і не йти на поводу у власних емоціях, інакше ризикуєте стати людиною, абсолютно нестерпною в спілкуванні. А дратівливість обов'язково призведе до погіршення самопочуття.

ВОДОЛІЙ

Відповідний момент для закінчення старих проектів, так як вдасться витягти максимум можливого зі сформованої ситуації, і без проблем завершити всі справи і повністю розрахуватися по боргах.

РИБИ

Станете з великим оптимізмом дивитися на те, що відбувається, проте це не перешкодить вам в кожній конкретній ситуації продумати запасний варіант: тим самим убезпечите себе від неприємних несподіванок і марною втрати часу.

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2175 | Додав: radymo | Теги: гороскоп на 8серпня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]