phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:56
Гороскоп на 8 січня для всіх знаків зодіаку



ОВЕН


Для багатьох Овнів день досить продуктивний. Але є одне "але": ніяких серйозних починань в цей день затівати не варто, бо зовсім скоро ви вступите в свій самий проблемний період січня - тут би не розгубити те, що маєте.

ТІЛЕЦЬ

Для більшості Тельців сьогоднішній день сприятливий не тільки для передачі свого досвіду і знань тим, хто їх потребує, але і для розширення власного кругозору. Докладіть зусиль і отримаєте нову інформацію, яка в перспективі може виявитися дуже корисною.


БЛИЗНЮКИ

У тих, хто народився біля кордонів знака, попередні плани на сьогоднішній день зазнають деяких змін, а дещо в них взагалі буде викреслено, оскільки може підкачати здоров'я. Зате у Близнюків середини знака багато піде як по маслу, не зустрічаючи на своєму шляху ні опору, ні підводних каменів.


РАК

Схоже, сьогоднішній день принесе багатьом Ракам порцію проблем, що може вплинути на їх настрій. Головними труднощами будуть натягнуті відносини з оточуючими людьми. Непорозуміння і напруженість виникнуть буквально на порожньому місці. І тільки у народжених в кінці знаку позитиву сьогодні виявиться куди більше, ніж негативу.


ЛЕВ

Для липневих Львів почався дуже сприятливий період, і, схоже, вже з сьогоднішнього дня удача буде вельми прихильна, а значить, не обійдеться без приємних сюрпризів і подарунків з її боку. А ось ті з вас, хто народився в серпні, навпаки, раз у раз стануть відчувати фізичну чи емоційну втому.


ДІВА

Схоже, сьогодні багатьох Дів почнуть атакувати проблеми. Втім, тут все залежить від того, як станете реагувати на події - адже деякі дрібниці життя навіть не заслуговують вашої уваги. У народжених в середині знаку вистачить активності, щоб встигати на всіх фронтах.


ТЕРЕЗИ


Сьогоднішній день проведете в гарному настрої і на підйомі фізичних сил.
І на врегулювання важливих справ витратите куди менше часу, ніж розраховували, а контакти з людьми або зустрічі у неформальній обстановці можуть закінчитися досить цікавими пропозиціями. Так що використовуйте всі можливості
.

СКОРПІОН

Сьогоднішній день може піднести деяким Скорпіонам такі приємні сюрпризи, на які вони і не розраховували. Так що поспішіть скористатися цими подарунками долі. Але якщо навіть і не відбудеться ніяких глобальних змін, то вас порадує хоча б те, що багато чого виходить без будь-яких проблем і напруги.


СТРІЛЕЦЬ

Постарайтеся сьогодні намітити подальший план дій, можливо щось потрібно підкоригувати або поміняти. Вам зараз супроводжує удача, тому скористайтеся цим моментом з максимальною вигодою для себе.


КОЗЕРІГ

У тих Козерогів, які народилися в січні все піде як по маслу. А тим, хто народився в грудні, слід сьогодні звертати пильну увагу на те, як поводитеся з людьми і наскільки керовані ваші емоції. Гроші теж кладіть подалі, щоб взяти ближче.


ВОДОЛІЙ

Прослідкуйте сьогодні за якістю вашого спілкування з людьми. Справа в тому, що посилилися амбіції, якими будете піддані в даний період, які не тільки можуть зруйнувати деякі ваші відносини, але й спровокують вас на вчинки, за які потім буде ніяково.


РИБИ

Тим, хто народився біля кордонів знака, цей день принесе негатив і проблеми, до того ж може підкачати здоров'я. А ось у Риб середини знака обставини сьогодні стануть складатися як не можна краще, підносячи один сюрприз за іншим. А інший раз вам навіть не доведеться поворушити пальцем, щоб виповнилося задумане.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1870 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 8 січня, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]