phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:29
Гороскоп на 9 лютого для всіх знаків зодіаку


ОВЕН

Овни в суботу перебувають у дуже гармонійному стані, при якому з'являються світлі думки про майбутнє. В основному вони пов'язані з турботою про близьких людей. Непоганий початок для того, щоб так само позитивно приступити до реалізації давно задуманих планів.
ТІЛЕЦЬ

Тельцам, що народилися в травні, сьогодні треба тримати себе в руках, спілкуючись з людьми. Своїми примхами, безвідповідальністю, впертістю чи якоюсь іншою негативною рисою характеру можна буде перекреслити навіть найміцніші стосунки.

БЛИЗНЮКИ

Справи, які ви відкладали в довгий ящик, нарешті можуть здійснитися. Навряд чи тут виникнуть якісь труднощі, тому що день розташовує до продуктивності і хорошому закінченню.

РАК

Не обходьте стороною тих, кому може знадобитися ваша увага - будь-то душевна підтримка або ж цілком конкретна допомога в скрутній справі. Цілком може статися, що через деякий час точно таким же "чудесним" чином вирішиться і ваша власна проблема.

ЛЕВ

День невдалий для партнерських відносин. Тому постарайтеся перемкнутися на щось інше, до тих пір поки не відчуєте, що можете оцінювати спілкування з близькими більш спокійно і тверезо.

ДІВА

День неоднозначний, і, загалом-то, непоганий. Хоча не виключено, що на настрої позначиться сильна втома, викликана недавніми авральними навантаженнями. Але, може бути, вам стане легше, якщо ви зрозумієте, що "витягнути" себе з будь-якого стресового стану ви можете і самі.

ТЕРЕЗИ
День сприятливий для розвитку здібностей. У когось самі собою можуть скластися вірші, у когось з'явиться новий інтерес до занять рукоділлям. Та хіба мало чим можна зайнятися у вихідний день! І, повірте, як би скромно ви не оцінювали результати "творчості", вони у будь-якому випадку принесуть задоволення і дадуть привід близьким людям пишатися вами.

СКОРПІОН

Постарайтесь зберегти свій ентузіазм і позитивну енергію, якої ви не будете обділені з ранку, як можна довше, і успіх затримається з вами надовго. Як мінімум - на весь сьогоднішній день, не зважаючи на можливі складнощі, які не виключені у листопадових Скорпіонів.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільцеві потрібно набратися позитиву. Це не означає, що ви будете почувати себе убитим і засмученим, але у вашому стані буде присутня невизначеність. Тому оточіть себе приємними речами, займіться улюбленою справою.

КОЗЕРІГ

На жаль, нерідко буває так, що навіть сама палка любов гасне під гнітом побутових проблем і звичок. Але не варто падати духом - скористайтеся тим, що сьогодні трохи подумавши і закликавши в помічники свою інтуїцію, творчу уяву і почуття гумору, ви запросто зможете "вдихнути нове життя" в свої любовні стосунки.

ВОДОЛІЙ

Для Водолія прийшов день, коли він може випустити накопичені емоції: роздратування, напругу, втому. Наступного дня ви зможете почати з почуттям, ніби тільки що народилися. Яким чином посприяти цьому, вирішуйте самі. Займіться йогою, танцями.

РИБИ

Ви повністю занурені в себе, але в хорошому сенсі. Так як перебуваєте в гармонії з собою і навколишнім світом. Можете розбавити цей стан яким-небудь веселим заняттям.
Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 1561 | Додав: admin | Теги: гороскоп на 9 лютого, гороскоп на сьогодні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]