phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:22
Гороскоп сексуальної сумісності. ЧАСТИНА І


Знаки зодіаку, які добре підходять один одному у шлюбному союзі:


Телець + Рак:

Гармонія цього союзу заснована на загальних інтересах і, перш за все, на прихильності до родинного вогнища. Але в будь-якій родині час від часу трапляються збої, відбуваються тертя. Так, н зважаючи на взаємну любов і повагу, цілком можлива зрада як з боку дружини, так і чоловіка. У цій зраді є навіть позитивні моменти, тому що вона, як не дивно, в підсумку скріпить ще сильніше ваш союз. Як кажуть, все пізнається в порівнянні. Кожен з подружжя, коли сходить "наліво, знаходить в своїй половинці безліч різних переваг, яких раніше не помічав. А найголовніше, обоє переконуються, що будинок - це фортеця, де їх завжди правильно зрозуміють і пробачать.


Телець + Діва:

Шлюб між цими знаками досить поширений і в більшості випадків щасливий. Обидва практичні, тверезомислячі, володіють прекрасними господарськими якостями. Обидва готові невпинно облаштовувати своє гніздечко. Щоправда, Телець трохи метушливий, зате Діва більш практична, завжди готова поступитися своїми інтересами для збереження спокою в родині.

Знаки зодіаку, які сумісні один з одним не ідеально...читати далі...

Тілець + Козеріг:

Союз сприятливий завдяки дипломатичній здібності Козерога. По природі він лідер, тому завжди виступає в ролі вихователя і наставника в усьому: починаючи від зміни побутових звичок Тельця, закінчуючи зміною його життєвих установок. Як і в будь-якої нормальної людини, у Тельця час від часу проявляються спалахи протесту, але хитрий Козеріг вміє вчасно і вміло погасити їх, створюючи у партнера ілюзію свободи. Коли ж період бунту проходить, Козеріг знову починає виховний процес. Причому чинить все це таким чином, що кілька інертний по натурі Телець навіть захоплюється діями Козерога.


Близнюки + Лев:

Спочатку цей союз заснований на пристрасті та шалених почуттях. Згодом вони слабшають і замінюються дружніми, поважними відносинами, які ще більше зміцнюють шлюб. Головну роль у ньому відіграє Лев. Якщо Лев - чоловік, то Близнюк - жінка - це улюблене дитя, якого розбещують, ніжать, все дозволяють. Якщо ж Лев - жінка, то чоловік - Близнюк – то в стосунках панує взаєморозуміння і гармонія. Вони намагаються догодити один одному.


Близнюки + Терези:

Відносини у цього союзу - рівні. Домінуюча риса шлюбу - гармонійність. У них багато спільних інтересів. З боку здається, що господарем у домі є Близнюки. Насправді ж справжній господар - Терези, але вони грають роль таємного правителя. Повільно, але цілеспрямовано вони ведуть Близнюків в тому напрямку, який їм потрібно. Особливо добре, коли Ваги - жінка. Від природи вона чудова мати, гарна господиня, що чоловік - Близнюк дуже цінує.


Лев + Терези:

Величний Лев і врівноважені Терези чудово доповнюють один одного. Це один з найбільш вдалих шлюбів, який відрізняється гармонією і стабільністю. У всіх питаннях вони завжди знаходять спільну мову, готові до компромісів.


Близнюки + Водолій:

Їх союзу всі заздрять. Шлюб вдалий у всіх відношеннях, незважаючи на часті "терки”. З боку здається, що у них постійно виникають якісь розбіжності і сварки. Це про них приказка "Милі чубляться значить любляться". Вони вдало доповнюють і збагачують один одного. Їм не буває нудно разом. Багато в чому цьому сприяє Водолій. Він настільки неординарний, що не набридає навіть Близнюкам, які постійно жадають пригод. Але їм доведеться добре засвоїти: якщо у пошуках нових відчуттів вони коли – небудь зрадять, то вибачення не буде. Водолій остаточно і безповоротно спалить всі мости, яких би мук це йому не коштувало.


Рак + Діва:

Союз міцний завдяки зусиллям Діви, які миряться з примхами Раків, пробачають їм. Для діви характерні сталість, розумність. Часто вона жертвує своїми інтересами, закриває очі на численні витівки Рака. Такий стан влаштовує обох і не вносить істотного дискомфорту в їх відносини.


Рак + Рак:

Стійкий союз. Довговічність шлюбу заснована на схожих життєвих орієнтирів, однаковому світосприйнятті. Вони з півслова розуміють один одного, схвалюють дії партнера. Рак не буде лізти в чужу душу, намагатися вивідати щось, щоб звернути на свою користь, на шкоду іншому. Раки дуже серйозно відносяться до сім'ї, всіляко оберігають її від різного роду неприємностей.


Лев + Стрілець:

Цей союз побудований на взаємній повазі один до одного, а тому особливо міцний. Їх об'єднує спільна праця, спільність світоглядів та інтересів. Обидва азартних, люблять авантюрні пригоди і подорожі.


Діва + Терези:

Один із найбільш вдалих і поширених шлюбів. Два цих знака добре сходяться завдяки однаковому прагненні до комфорту, затишку і благополуччя. Схожість на побутовому грунті доповнюється взаємним прагненням до рівноваги в усіх інших питаннях: матеріальних, сексуальних, психологічних і т.д. Це і є запорукою стабільного шлюбу.


Скорпіон + Козеріг:

Дуже привабливий союз. Обидва партнера однаково сильні. Через багато років вони дбайливо проносять свої почуття, намагаючись вберегти кохання. Почуття їх, як правило, сильні, постійні. Це той тип людей, які не сприймають інших варіантів. Зради в такому шлюбі - рідкість.


Діва + Діва:

Не зважаючи на однаковий знак, шлюб виходить міцним і щасливим. Обидві діви добре розуміють один одного, намагаються задовольнити смаки і вимоги партнера. Обидва розумні, терплячі, роботящі, завдяки чому в домі панує достаток і порядок.


Діва + Козеріг:

У цьому союзі кращі якості економної і практичної Діви знаходять гідного союзника в особі реаліста - Козерога, якому подобаються розумні вимоги та критичний розум Діви. Діти в такій родині роблять шлюб ще більш міцним.


Терези + Водолій:

У цього союзу чимало заздрісників. Їх об'єднують спільні інтереси та плани, пристрасть до подорожей. Обидва партнери комунікабельні, люблять дружнє спілкування, вміють веселитися, створюючи навколо себе невимушену атмосферу. Обоє є генераторами ідей. Постійно щось придумують, намагаючись зробити приємне оточуючим їх людям.


Овен + Водолій:

Водолій для Овна - ідеальний партнер. Водолій завжди готовий до різних змін і авантюр. Дуже дорожить відносинами з друзями, заради них може піти на багато. Це, до речі, було б не дуже добре для сім'ї, але він вміє робити це не на шкоду родині, що оцінюється по достоїнству другою половиною. Водолій, як жоден інший знак, цінує і поважає Овна як людину, як особистість, схвалює самостійність цього знаку.


Терези + Стрілець;

Союз заснований не стільки на почуттях, скільки на спільному прагненні до спільних творінь у майбутньому. Саме за рахунок цього вони досягають певного суспільного статусу, поваги і авторитету. Цей союз багато хто вважає просто чудовим.


Стрілець + Водолій:

Надійний шлюб. Обидва партнери за взаємної згоди надають один одному деяку частку свободи, якою користуються акуратно, не допускаючи непристойності, поважаючи почуття один одного і не ставлячи партнера в незручне становище. Завдяки цьому в їх відносинах завжди присутнє щось нове, вони не набридають один одному. Легкість у спілкуванні, схильність до змін, розумний авантюризм з роками тільки зміцнюють взаєморозуміння. Містком між Стрільцем і Водолієм стануть діти, завдяки яким у них відкривається друге дихання і починається вже зовсім нове життя, переповнене приємними емоціями та несподіванками.


Овен + Стрілець:

Обидва партнери прекрасно розуміють, що кращої пари їм не знайти. Тому взаємне бажання захопитися кимось на стороні дуже рідко призводить до краху родини. У всіх відношеннях Стрілець для Овна - в першу чергу, наставник і покровитель, Овен ж для Стрільця - дитя, яке потребує постійної уваги.


Скорпіон + Стрілець:

Шлюб особливо вдалий в сексуальному плані. Тут обидва знаки ідеально підходять один одному. Крім цього, вони гарні батьки і, що важливо, - ідейні однодумці.

Знаки зодіаку, які сумісні один з одним не ідеально...читати далі...


Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2959 | Додав: admin | Теги: гороскоп сексуальної сумісності, гороскоп сумісності | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]