phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:28
Гороскоп сексуальної сумісності. ЧАСТИНА ІІ



Знаки зодіаку, які сумісні один з одним не ідеально:

Овен + Близнюки:

Союз між ними нагадує пригодницький роман. Овнам в Близнюках подобається вміння красиво залицятися. Обидва знаки дуже емоційні, завжди готові до подвигів і пригод. У шлюбі Овни і Близнюки ставляться один до одного як друзі - коханці. Згодом стратегія і тактика у взаєминах значно змінюється, причому коректування призводить до зміцнення шлюбу.


Овен + Лев:

Союз може виявитися вдалим за деяких обставин. Якщо Овен не настирливий, а Лев не всесильний цар звірів, який тисне своєю могутністю. Тоді можливі любов і благополуччя. Або шлюб може бути заснований на спільній професійної діяльності або спільному вихаванню дітей.

Знаки зодіаку, які добре підходять один одному у шлюбному союзі...читати далі...

Овен + Терези:

Подібно до того, як плюсовий полюс магніту притягується до мінусового, Овна і Терезів тягне один до одного наявність протилежностей. Головне в їх взаєминах - почуття міри. Особливо це стосується Терезів, які у всьому люблять порядок. Через їх надмірну вимогливість Овни просто можуть втекти.


Овен + Риби:

Союз цих знаків досить розповсюджений і довговічність шлюбу залежить від типу характерів партнерів. Шлюб буде вдалим, якщо він укладений між розумною рибою і мирним Овном. Або рішучим Овном і спокійною Рибою.


Близнюки + Рак:

Якщо обидва Знаки приблизно одного інтелектуального рівня, вони добре доповнюють один одного, особливо якщо у них є спільні інтереси та захоплення. Рак в будь-якій справі намагається докопатися до суті, хоча завантажує себе інформацією без розбору. Але тут підключаються Близнюки, які "фільтрують” усю непотрібну інформацію, упорядковують її і у відповідності до цього коригують майбутні дії. Однак є одне "але". Раку слід мати на увазі, що якщо він захоче повністю прив'язати до себе Близнюків, сімї прийде кінець. Волелюбні Близнюки не витримують обмежень і диктатури.


Близнюки + Стрілець:

Як правило, обидва партнери вибирають один одного, виходячи з своєрідного розрахунку. Тут і спільність інтересів, і смаків, і багато чого іншого. Життя у них досить напружене, тому що Союз потребує постійного емоційного підживлення, зустрічей з друзями, вечірок. Цікаво, що в цьому союзі Близнюки бездоганно грають роль учнів, що нехарактерно для свободолюбного Знаку.


Телець + Лев:

Цей союз заснований більше на чуттєвості. У шлюбі Телець прагне до спокійного, врівноваженого життя. Тоді як Лев чекає від партнера колишнього сплеску почуттів, шаленого захоплення. Союз може бути вдалим з точки зору сексуальної сумісності. Але для сімейного благополуччя і довгого, щасливого життя цього недостатньо. Якщо Телець буде обмежувати свободу Лева і намагатися прив'язати до себе - неминучий крах шлюбу.


Близнюки + Діва:

Шлюб може бути вдалим завдяки мудрості і терпінню Діви, яка, незважаючи ні на що, любить непередбачуваних Близнюків. А також, якщо у них є спільні інтереси або ж вони будуть лояльні по відношенню один до одного. Близнюкам варто постійно пам'ятати про те, що будь-якому терпінню завжди може прийти кінець. Тому не треба перегинати палицю у відносинах з Дівою, не придушувати її, не намагатися перекроювати на свій лад і на свій смак. Вибух опору неминучий, і рано чи пізно все може закінчитися розривом.


Лев + Лев:

Союз між цими однаковими знаками можливий і навіть може бути вдалий, якщо один з Левів не буде прагнути до лідерства. Цей шлюб незвичайний тим, що у подружжя, як правило дуже обдарованих особистостей, народжуються не менш обдаровані діти, які можуть перевершити своїх батьків.


Лев + Риби:

Шлюб, в принципі, можливий, але він буде коштувати Леву великих зусиль і постійних компромісів. У цьому союзі «жару дає»таємнича і незбагненна Риба.


Козеріг + Риби:

Такий союз можливий за умови, якщо в її основі - любов. Але якщо Козеріг виявиться меркантильним прагматиком – тоді події в шлюбі можуть розвиватися за двома варіантами. Перший - Риба назавжди йде від Козерога. Другий - Риба підпорядковується Козерогу захоплюється сферою його діяльності.


Овен + Телець:

Союз дуже складний. Основою такого шлюбу може бути спільний інтерес у вигляді творчої або ділової програми, де Овен виступає в ролі генератора ідей, а Телець на практиці їх реалізує.


Тілець + Телець:

Відносини цих знаків рідко закінчуються шлюбом, оскільки самі знаки надто схожі. Але якщо відносини дозріли і питання про створення сім'ї не підлягає обговоренню, то вони намагаються триматися один за одного. Їх об'єднує любов до комфорту, прихильність до сімейного затишку, до дітей, а головне - небажання змінювати те що вони вже створили.


Телець + Близнюки:

Комунікабельність і легкий характер Близнюків повинні сприяти створенню гарної родини. Адже для цього є всі підстави. У Тільця - вірний, постійний характер. Він вміє і любить вести господарство. Але його ревнощі можуть суттєво завадити їх відносинам.


Рак + Терези:

Такий союз можливий, якщо Терези будуть постійно і в усьому проявляти терпеливість, дозволять Раку бути головою сім'ї. Тут важливе значення матиме також матеріальна забезпеченість. Однак при всьому цьому в родині кожен буде жити сам по собі.


Рак + Риби:

Союз складний, тому що обидва знаки є дуже мінливим. І швидкість коливання їх настрою є різною. Емоції Риб більш повільні, як припливи і відпливи. Але якщо обидва партнери згодні терпіти такі коливання характеру один одного, то шлюб може виявитися навіть щасливим. Об'єднуючим фактором може служити спільна справа, в результаті якої один з партнерів здатний на самопожертву.


Терези + Скорпіон:

Чи буде такий союз вдалим залежить від того, наскільки неспокійний Скорпіон погодиться бути не лідером. А його партнеру — Терезам потрібно добре орієнтуватися у складних ситуаціях і постійно створювати ілюзію, ніби саме Скорпіон приймає рішення.


Лев + Козеріг:

Складний і суперечливий союз. Лев багато обіцяє і ніколи не тримає слова. Результат - гірке розчарування і образа. Лев втомлюється від прямолінійності Козерога, через що у нього виникає бажання сходити «наліво» і нарешті відпочити.


Діва + Водолій:

Союз може бути довготривалим завдяки мудрості і терплячості Діви. У них різні поняття про обов'язок, про родину, про дім. Для Водолія будинок - це місце, куди можна повернутися після довгих мандрівок, спілкування з друзями. Це його пристань. Діва ж до шлюбу ставиться серйозно і не приймає свободи партнерів у шлюбі. Вона терпелива, але терпіння її не безмежне.


Водолій + Водолій:

Шлюб може бути довготривалим і вдалим лише тоді, коли обидва партнери будуть рівноправними у всіх відносинах. Будуть поважати один одного, поступаючись один одному. Ну, а якщо кожен буде тягнути ковдру на себе, то спільне життя навряд чи вийде безхмарним і довготривалим.


Стрілець + Риби:

Цей союз можливий при збігу декількох "якщо". Якщо обидва мають однаковий інтелектуальний рівень. Якщо їх пов'язують спільні ідеї, якщо партнери хочуть і вміють знайти спільну мову.

Знаки зодіаку, які добре підходять один одному у шлюбному союзі...читати далі...

Категорія: Гороскопи і поради астрологів | Переглядів: 2740 | Додав: admin | Теги: гороскоп сексуальної сумісності, гороскоп сумісності | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]