phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:03
Готелі курортів Прикарпаття - відпочинок з комфортом

Відпочинок в Прикарпатті вважається елітним варіантом проведення відпустки. Сотні і тисячі українських та іноземних гостей жадають насолодитися незабутніми видами гірської природи, вдихнути чисте повітря, відчути на собі цілющі властивості мінеральних вод. Найбільшою популярністю серед гостей користуються такі відомі курорти як Моршин, Трускавець та Східниця. Відпочинок в місцевих готелях вже давно став гідною альтернативою дорогим закордонним курортам.

Культурне життя курортних готелів

Курорт Моршин, готелі якого - це найсучасніші будівлі з високим рівнем обслуговування та всіма необхідними зручностями, не дадуть нудьгувати своїм гостям. Як і в готелях Трускавця та Східниці, пропонуються розваги на будь-який смак і вік - піші, автобусні, велосипедні прогулянки по горах, послуги СПА-зони, кінотеатрів, басейнів, ресторанів і багато чого іншого. Для дітей існують майданчики, ігрові зони, послуги аніматорів або няні, різні майстер-класи та походи. У готелях Моршина та Східниці популярні катання на лижах і сноубордах в зимовий сезон. На курорті Східниця готелі пропонують культурну програму - польоти на повітряній кулі, екскурсії в місцевий музей Е. Стоцького, кімнату народного побуту, заповідник «Тустань» та до легендарних скель Довбуша. Готелі Моршина здивують туром в Межигір'я і польотом на фунікулері, до природних пам'яток - водоспаду Шипіт, озера Синевир та ін.

Курортні готелі надають для своїх гостей недороге, смачне, дієтичне харчування по системі «шведського столу» або по конкретному меню. Окремо розроблено дитяче меню. У разі, якщо гостям захочеться урізноманітнити свій раціон, в готелях та за їх межами є бари, кафе і ресторани.

Щоб вибрати кращий готель Східниці, Трускавця або Моршина, слід визначитися з особливими побажаннями на рахунок закладу (басейн, послуги для дітей, лікування або оздоровлення і тд), і бюджетом поїздки (залежить від обраного сезону, розміру готелю, розташування, статусу, кількості послуг, що входять у вартість путівки). Для отримання більш детальної інформації, ознайомлення з відгуками клієнтів можна скористатися нашим сайтом або консультацією менеджерів.

Лікувальна та оздоровча база курортних готелів

На курорті Трускавець готелі, як в Східниці та Моршині, мають власні медичні центри, де кожен гість може обстежитися, здати аналізи і пройти курс лікування в наступних напрямках: шлунково-кишковий тракт, нирки і видільна система, печінка, нервова система, опорно-руховий апарат, гінекологічна і урологічна сфера, порушення обміну речовин. Усуваються хвороби за допомогою поєднання мінеральної води і сучасних медичних технік. Так само популярні оздоровчі процедури - цілющі ванни і душ, озокеритотерапия (використання гірського воску), масаж, інгаляції, галотерапія, фіто і аромотерапія, СПА та косметологічні процедури, фітнес і багато іншого. Відпочинок з лікувально-оздоровчими процедурами покращує стан організму, зміцнює імунітет і додає сил. Курорти Прикарпаття - це такий варіант відпустки, що запам'ятається лише приємними моментами.

Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 816 | Додав: radymo | Теги: готель, Курорт, комфорт, відпочинок, Прикарпаття | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]