phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:34
Готуємо цілющу ванночку - щоб ніжки не боліли і солі їх не "крутили"

 

Не всім щастить мати здорові і сильні ноги. Українки з певного віку починають скаржитись на болі в ногах, на солі... І як наслідок - сильні болі,  безсонні ночі, недосипання, утома і дратівливість.

Є гарний рецепт оздоровлення ніг. У  тазик чи відро налити 2-3 л теплої води, розпустити туди господарське мило (туалетне не годиться), щоб вода стала білою, як молоко. Додати по жмені харчової соди і морської солі (підійде кожна), перемішати до розчинення, додати гарячої води з чайника, яку можете терпіти, ще раз розмішати, додати 10 крапель йоду. Опустити ноги в цей розчин по кісточку на 15 хвилин - ні хвилиною більше, інакше розпочнеться зворотний процес!

За цей час розчин витягає з ніг весь біль. Ноги витріть рушником, змастити кремом чи лікувальною маззю (можна оливковою олією), помасажувати ступні, одягнути вовняні шкарпетки і лягти спати.

Щодня протягом 10-12 днів проводьте увечері цю процедуру. Потім можна зробити певну перерву, а далі - керуючись самопочуттям. У кого проблеми з венами (варикоз і тромбофлебіт), розчин робіть не гарячим, а теплим.

Хто практикує цей метод оздоровлення ніг, кажуть, що після першої процедури сплять спокійно, без болів, а після 10-ї процедури забувають, як  ноги смикало і вивертало.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1072 | Додав: adminA | Теги: цілющу ванночку - щоб ніжки не болі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]