phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:51
Гранат варто їсти з кісточками
гранат Сам процес поїдання стиглих зерен зазвичай перетворюється в справжню епопею: хтось з'їдає гранат цілком і повністю, а хтось проводить нехитрі маніпуляції у роті, випльовуючи кожну кісточку.

Отож, чи можна їсти гранат з кісточками, не побоюючись за своє здоров'я?

Чому не варто випльовувати гранатові кісточки надалі! Стільки корисного — і у сміття?

Кісточки граната можна їсти

Гранатові кісточки — дієтичні вуглеводи, які являють собою клітковину. Їжа, що містить такого роду клітковину, швидко проходить по травній системі людини, виводить токсини, шлаки та інші шкідливі продукти життєдіяльності.

Гранатові зерна складаються з вітаміну E, поліненасичених кислот і рослинних жирів, завдяки чому здатні покращувати гормональний баланс в організмі. Якщо вживати в їжу гранат з кісточками, вдасться знизити артеріальний тиск і позбутися від головного болю.

Вживання такого корисного продукту допомагає підвищити кількість гемоглобіну в крові, виключаючи ризик виникнення анемії.

Також гранатові кісточки корисні жінкам під час клімаксу і менструації.Чоловікам варто вживати насіння, перетерті з цукром, щоб підвищити чоловічу витривалість. Так роблять всі китайці!

Головне слід дотримуватися обережності. При поїданні гранатових кісточок, їх необхідно обов'язково розжовувати! В іншому випадку вони просто не принесуть користі.

До того ж існує думка, що цілі кісточки граната здатні затримуватися в апендиксі, провокуючи його запалення. Проте, якщо дотримуватися міри не переїдати, таких негативних наслідків можна уникнути.

гранат

Слід пам'ятати, що зерна граната можуть бути дуже твердими, тому жувати їх варто обережно, щоб не пошкодити зубну емаль.

Важливо! Із-за здатності знижувати артеріальний тиск, вживати гранат з кісточками не рекомендується під час вагітності, так як в цей період у жінок активно виробляється прогестерон, який розширює судини і знижує кров'яний тиск.

Якщо все ж таки волієш випльовувати кісточки, то не квапся викидати їх у смітник. Можна посадити висушені зерна у грунт, життєздатні насіння граната проростуть протягом двох тижнів. Будете мати власне гранатове деревце!
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 422 | Додав: radymo | Теги: кісточка, насіння, Гранат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]