phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:42
Інтимне життя корисне для здоров'я: поради від лікарів
інтимне життя Люди, які займаються сексом, мають вищий рівень імунітету, менше страждають від стресу й краще сплять.

Лікарі назвали ще кілька позитивних моментів, які дарує інтимна близькість.

Знижує артеріальний тиск

Дослідження вказують на зв’язок між сексом і зниженням артеріального тиску, каже Джозеф Дж. Пінзоне, доктор медичних наук. Він є генеральним директором і медичним директором Amai Wellness.

"Було багато досліджень, — каже він. — Одне знакове дослідження показало, що статевий акт (а не мастурбація) знижує систолічний артеріальний тиск".

Знижує ризик серцевого нападу

Регулярне сексуальне життя корисне для вашого серця. Окрім чудового способу підвищити частоту серцевих скорочень, секс допомагає підтримувати баланс естрогену та тестостерону.

"Коли будь-якого з цих гормонів не достатньо, ви починаєте отримувати багато проблем, як-от остеопороз і навіть серцеві захворювання", — каже Пінзоне.

Допоможе заняття сексом. Під час одного дослідження чоловіки, які займалися сексом принаймні двічі на тиждень, мали вдвічі менше шансів померти від серцевих захворювань, ніж чоловіки, які займалися сексом рідко.

Зменшує біль

"Оргазм може блокувати біль", — каже Баррі Р. Комісарук, доктор філософії, видатний професор служби в Рутгерсі, Університет штату Нью-Джерсі. Він вивільняє гормон, який допомагає підвищити больовий поріг.

Стимуляція без оргазму також може допомогти. "Ми виявили, що вагінальна стимуляція може блокувати хронічний біль у спині та ногах, і багато жінок сказали нам, що самостимуляція геніталій може зменшити менструальні спазми, артритний біль, а в деяких випадках навіть головний біль", — каже Комісарук.

Може зменшити ймовірність раку простати

Згідно з одним дослідженням, яке було опубліковано в журналі Американської медичної асоціації, чоловіки, які часто еякулювали (принаймні 21 раз на місяць), мали менше шансів захворіти на рак простати.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 250 | Додав: radymo | Теги: користь, причина, інтим, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]