phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

06:41
Як назавжди позбутися зайвого волосся
Взагалі, з точки зору еволюції, волосся на тілі має деякі переваги: у холод воно допомагає утримати тепло, а в спеку, у міру того, як людина потіє, вбирає вологу, тим самим охолоджуючи. Втім, сучасній людині це ні до чого. Нам достатньо, щоб волосся росло на голові, а у чоловіків іноді ще й на обличчі. А решту рослинності загалом можна віднести до атавізму. Тому в цій статті ми розповімо, як позбутися волосся на тілі назавжди. До того ж розглянемо альтернативні способи позбавлення волосся.

Одним із найбільш ефективних способів видалення волосся є лазерна епіляція. Власне тому вона найбільш затребувана в даний час. Детальніше ознайомитися з процедурою можна на сайті: https://lasergood.com.ua/ru/lazerna-epilyaciya.

Підготовка до позбавлення волосся на тілі за допомогою лазера

Перед тим, як записатися на процедуру лазерної епіляції, слід провести невелику підготовку. По-перше, щонайменше за 14 днів до запланованого сеансу слід відмовитися від засмаги тих ділянок, на яких планується епіляція. Це відноситься як до засмаги в солярії, так і під сонцем на пляжі. По-друге, приблизно за добу волосся слід зголити. По-третє, потрібно заздалегідь відвідати лікаря-косметолога. Таке попереднє відвідування необхідно, щоб фахівець розповів, як можна позбутися волосся на тілі назавжди і як слід доглядати шкіру після лазерної процедури. Крім консультації, лікар-косметолог також проведе невелике опитування та огляне вас. Це потрібно, щоб перевірити, чи немає у вас протипоказань, а якщо їх немає, після огляду косметолог зможе підібрати оптимальні параметри лазерного апарату.

Процедура має такі протипоказання:

  1. 1. Свіжа (зроблена менше двох тижнів тому) засмага. 
  2. 2. Цукровий діабет.
  3. 3. ВІЛ.
  4. 4. Вогнища запалень в зоні лазерної обробки.
  5. 5. Злоякісні новоутворення будь-якої локалізації
  6. 6. Інфекційні захворювання шкірних покривів.
  7. 7. Епілепсія.
  8. 8. Незагоєні пошкодження шкіри в області обробки лазером.

Це основні обмеження до проведення процедури позбавлення волосся на тілі людини. Тому на консультації краще повідомити лікаря, якщо у вас є якісь хронічні хвороби або алергія.

Видалення волосся лазером

Сеанс проводиться у захисних окулярах. Причому це стосується не лише самого фахівця, а й клієнта. Для цієї процедури в нашому центрі використовується сучасний діодний лазер. Даний апарат генерує спалахи світлових імпульсів з певною довжиною хвилі, завдяки якій світло проникає на задану глибину у шкіру, доходячи до фолікул волосся. У волосках міститься пігмент, який надає їм темного кольору, — меланін. Саме він поглинає лазерний промінь, при цьому нагріваючись. Також нагрівається і сам фолікул, після чого руйнується. Протягом кількох тижнів волосся почне випадати. Процедура не вимагає застосування знеболюючого, так як технологія Soprano Ice охолоджує зону, яка обробляється. Процедура проходить досить швидко: від кількох хвилин до однієї години (в залежності від кількості зон, які необхідно обробити). Коли зона буде повністю оброблена, фахівець призначить дату наступного сеансу позбавлення небажаного волосся лазером (у разі потреби), а також розповість, що потрібно робити після процедури.

Період після процедури

Щодо заборон на післяпроцедурний період, то вони нескладні та особливо не впливають на повсякденне життя. Найголовніше – не засмагати 2 тижні. Також важливо не видаляти волосся яке починає відростати після лазерної дії - воском, шугарингом, пінцетом та іншими спеціальними пристроями. Пам'ятайте, що вони мають випасти самостійно. Також лікар-косметолог може надати й інші рекомендації.

Скільки триває курс лазерного видалення волосся на тілі

Щоб позбутися волосся на тілі назавжди, знадобиться від шести до восьми сеансів. Чому не вистачає одного сеансу, адже волосся відмирає? Як ми вже писали вище, лазерний промінь поглинається меланіном. Однак достатню кількість цього пігменту мають ті волоски, які почали рости, тобто фактично перебувають у стадії зростання. Велика частина волосся видаляється на першому сеансі, а отже наступного разу з'явиться менша кількість волосся. При цьому є ще й «спляче» волосся — те, що знаходиться в стадії сну. Вони пігменту не мають взагалі, тому лазер на них ніяк не впливає. Вони і з'являються після усунення попередньої «партії» волосся. Саме тому потрібно не один, а кілька сеансів, щоб позбутися волосся назавжди. Проміжки між сеансами збільшуватимуться у міру проходження курсу лазерної епіляції.

Як ще можна позбутися волосся

Ні для кого не секрет, що лазерною епіляцією видалення волосся не обмежується. Існує ще кілька способів усунення зайвого волосся на тілі. Перелічимо основні із них.

  1. 1. Гоління. Спосіб, можна сказати, давній, як світ, і простий, як камінь. До речі, завдяки своїй простоті користується популярністю і досі. Суть така: на шкіру наноситься пом'якшувальний засіб: гель, піна чи мило. Після цього волоски збриваються станком для гоління. Потім піна змивається; якщо волосся залишилося, процедура повторюється. Начебто все дуже просто. Однак не варто забувати і про мінуси гоління. По-перше, за допомогою бритви волосся назавжди не видалити. Більше того, саме у цього способу усунення волосся один із найкороткострокових ефектів: вже через пару днів волоски на поголеній зоні з'являться знову. По-друге, після гоління шкіра може бути роздратована. Особливо якщо попався неякісний станок або в ньому затупилися леза. По-третє, станком для гоління легко порізатися, хоч він і вважається безпечним. Серйозних порізів з бурхливими потоками крові, звичайно, не буде, але дрібні ранки з щипаючим болем — цілком. По-четверте, лезо зрізає лише частину волосся, що знаходиться над шкірою. Тому можливе вростання волосся.
  2. 2. Воскова епіляція. Це ще один спосіб позбавлення волосся, який, у всіх на слуху. Проводиться він за допомогою нагрітого до в'язкої консистенції воску. Маса наноситься на зону, що епілюється, спеціальним шпателем і розгладжується. Далі віск залишається на деякий час, щоб охолонути. Після цього часу смужка з воском різко зривається, заодно видаляючи і волоски. Звичайно, за допомогою воску не можна назавжди позбутися волосся на тілі, але ефект буде все ж таки тривалішим, ніж після гоління. Про мінуси цієї процедури, напевно, знають усі. Найголовніший з них — відчуття, які ви не забудете ніколи: багато хто вважає цей спосіб чи не найболючішим із усіх. Крім того, якщо помилитися під час підготовки маси до нанесення, то згодом можна отримати опік. Також є ризик вростання волосся.
  3. 3. Шугаринг. Аналог попередньої процедури але замість воску використовується склад на основі цукру. Проводиться приблизно так само, мінуси має ті ж самі. Втім, згідно з деякими твердженнями, шугаринг все ж таки менш болючий.
  4. 4. Лосьйон або крем для дипіляції. До складу таких засобів входять компоненти, що руйнують волосся. Оскільки фолікул не пошкоджується, то про звільнення від волосся назавжди за допомогою крему можна забути. Більше того, руйнується лише зовнішня частина волосся, тому нова рослинність з'явиться дуже швидко. До того ж, перед нанесенням крему на шкіру потрібно уважно прочитати інструкцію та ознайомитися зі складом, тому що можлива алергічна реакція. Зате це абсолютно безболісна та проста процедура.
  5. 5. Спеціальний епілятор. Це невеликий електромеханічний пристрій, який вищипує волоски за допомогою дрібних захватів на рухомому валику. До плюсів епілятора можна віднести порівняно невелику вартість, тривалість ефекту (до трьох тижнів), можливість обробити більшість зон самостійно. Однак негативні сторони цього способу також є. По-перше, болючість, оскільки волоски вириваються з коренем. Особливо в зонах з ніжною та тонкою шкірою. Наприклад, в області бікіні або на пахвових западинах. По-друге, є великий ризик вростання волосся.

Переваги лазерної процедури

Як бачите, якщо шукати спосіб, як позбутися небажаного волосся на тілі назавжди, то лазерна епіляція виграє за багатьма пунктами:

  1. 1. Немає болючих відчуттів, властивих воску, шугарингу, механічному епілятору. Фактично процедура проходить максимально комфортно навіть в інтимній зоні, в області пахв та інших чутливих зонах.
  2. 2. Немає ризику вростання волосків після процедури, оскільки фолікул відмирає і зростання волосків припиняється.
  3. 3. Після обробки лазером немає ні подразнення, ні ран, ні опіків, ні інших ушкоджень шкіри.
  4. 4. І найголовніше - при проходженні повного курсу і дотриманні всіх рекомендацій косметолога, лазерна епіляція дозволить позбутися небажаного волосся назавжди.

Позбавлення волосся в центрі LASERGOOD

В нашому центрі лазерна епіляція проводиться діодним лазером, а всі фахівці мають медичну освіту та багатий досвід проведення процедур лазерної епіляції. Нагадаємо, що перед тим як позбутися зайвого волосся назавжди, необхідно проконсультуватися з фахівцем.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 225 | Додав: radymo | Теги: епіляція, волосся, лазерна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]