phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:16
Як обрати іграшку для дитини: поради

Як обрати іграшку для дитини: поради

Іграшка - перший друг дитини, це та річ, яку він пробує на смак, за допомогою якої вчиться грати. Тому до вибору іграшки для дитини потрібно підходити з розумом, попередньо розібравшись у всіх мінусах і плюсах. Однак, завжди приємним подарунком як для дитини так і для дорослих будуть великі плюшеві ведмеді, яких в Україні можна вигідно придбати за допомогою сайту coolbear.com.ua.

Багато батьків упевнені, що не важливо, яка повинна бути іграшка, з якого матеріалу, кольору. Це абсолютна помилка. Іграшка повинна бути не тільки красивою, але і відповідати багатьом параметрами. Дитина не так розбірлива в іграшках в силу свого віку, тому це питання лягає на плечі батьків.

Критерії вибору іграшок

Отже, якою ж має бути іграшка? Дуже важливо враховувати побажання вашого малюка. Перш, ніж купити щось, поспілкуйтеся з дитиною, дізнайтеся у неї під час гри або бесіди про її переваги. Діти - це маленькі дорослі, і у кожного з них вже закладено свій характер, індивідуальність. Будьте уважні до того, що любить ваша дитина. І тоді іграшку ви придбаєте не тільки відповідну певним стандартам якості, а й ту, яка сподобається дитині.

Важливим критерієм вибору іграшки є вікова група дитини. Малюкові трьох років навряд чи стане в нагоді брязкальце або складний конструктор. З цим питанням в наш час не важко розібратися, так як в спеціалізованих магазинах на етикетках вказані вікові обмеження. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина розвивався швидше, випереджаючи своїх однолітків, то купуйте іграшки, на етикетці яких вікова група вища, ніж вік дитини.

Не забувайте про статеву приналежність. Для дівчаток найкращим варіантом стануть ляльки, м'які іграшки, набори для рукоділля. Для хлопчиків ви можете придбати машини, конструктор, різноманітні літаки, поїзди. Хоча, буває і таке, що дівчинці подобається гратися з машинками. У цьому немає нічого страшного, не потрібно її відучувати від цього. Заохочуйте бажання ваших дітей, але в межах розумного.

Для дитини не вибирайте іграшки тьмяних і сірих кольорів. Дитинство - це пора яскравих моментів, незабутніх ігр та веселощів! Іграшки повинні бути красивими, яскравими. Відмовтеся від сучасних ляльок Барбі і монстрів, а купіть краще добрі й веселі іграшки, наприклад, плюшевих ведмедів. Тоді ваші діти не будуть агресивні, а будуть добрі, тому що сучасні іграшки не завжди відповідають нормативам якості. Справа в тому, що виробники націлені на отримання прибутку і зовсім не замислюються про те, що іграшка-монстр може порушити психіку дитини.

Ще одним дуже важливим моментом є якість матеріалу. Якщо в ХХ столітті іграшки робили з гуми, плюшу, вовни, то сучасні іграшки далеко не так екологічні. Звертайте увагу при покупці на склад іграшки. Якщо поруч є консультант, то зверніться до нього за допомогою. Для дітей молодшого віку краще за все підійдуть іграшки з гуми, вони зможуть їх гризти, кусати, а ви не будете хвилюватися, що щось може трапитися.

Іграшок неймовірно багато, вибір дійсно великий, тому не поспішайте брати, що потрапило під руку. Враховуйте всі основні критерії, і тоді ваша дитина буде рада, а ви спокійні!

Категорія: Поради для підлітків | Переглядів: 561 | Додав: radymo | Теги: плюшевий, великий, ведмедідь | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]