phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:37
Як обрати ортопедичні устілки чи взуття від плоскостопості

Деформація та викривлення ніг може викликатися вродженими захворюваннями, спадковою схильністю, постійним носінням взуття на високих підборах та іншими причинами.

Найчастіше всього проблема виникає у дитинстві, тому дуже важливо своєчасно зупинити прогресування хвороби використовуючи ортопедичні устілки які можна придбати в магазині "Орто-Крок" по доступним цінам. Також у нас можна замовити устілки для людей у котрих хвороба перейшла у серйозну або хронічну стадію розвитку.

Для чого потрібне ортопедичне взуття і супінатори

Головним завданням взуття від плоскостопості являється підняття зводу стопи та поступове виправлення викривлення та деформації. Якщо хвора людина на плоскостопість з дитинства буде носити спеціалізоване взуття, то згодом вона зможе провести коригування стопи та зупинити деформацію. Для швидкого одужання потрібно правильно підібрати супінатори, які дозволять направити ріст тканин і кісток у правильному напрямку та відновити форму стопи.

Різновиди стельок від плоскостопості

Сьогодні існує кілька видів устілок:

  • Дитячі ортопедичні устілки мають трохи заглиблену форму, тому добре прилягають до ноги та запобігають її викривленню. Супінатор виробляється з вулканічного та еластичного латексу. Використовується виріб для лікування плоскостопості у дитини.
  • Профілактичні. Використовуються для людей, які обожнюють носити стильне взуття на високих підборах та з плоскою підошвою. А також для тих, хто переніс травму нижніх кінцівок. Устілки виробляються із спіненого матеріалу, вони добре підтримують форму стопи, зручні у використанні та підходять майже для всіх пацієнтів.
  • Коригувальні ортопедичні стельки призначають людям, котрі страждають від плоскостопості. Устілки мають жорсткий супінатор, вироблений с якісного пластика та каркас. Вони являються ефективними та при використанні в дитинстві дозволяють вилікувати хворобу за короткий термін.
  • Діабетичні устілки мають напівжорсткий каркас. Матеріал виробу виготовлений с амортизую чого пенополіетилену котрий добре прилягає до ноги.

Також устілки використовують для людей у котрих одна нога коротше другої, але щоб правильно їх підібрати треба встановити вірний діагноз та пройти консультацію у лікаря.

Правильно обираємо ортопедичні устілки

Ортопедичне взуття підходить для всіх видів плоскостопості але для цього треба правильно його підібрати:

  • Пелот - використовують для лікування плоскостопості поперечного виду.
  • Супінатор - підходить для коригування поздовжнього виду плоскостопості та запущеної хвороби (виробляють вироби індивідуально для кожної людини).
  • Напівустілки - лікують вальгусну деформацію стопи та допомагають зменшувати навантаження на відділ великого пальця.
  • Замовити ортопедичне взуття ви можете на сайті нашого магазина https://ortokrok.com/, зробивши дзвінок або заповнив коротку форму замовлення.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 658 | Додав: radymo | Теги: ортопедичні устілки, ортопедичне взуття, плоскостопість у дитини, одна нога коротше другої, супінатори, ортопедичні стельки, взуття від плоскостопості | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]