phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:05
Як очистити організм від шлаків - медики

зелений сік Шлаки в організмі можуть призводити навіть до хвороб. Правила очистки організму зеленими соками:

1. Сік слід пити на порожній шлунок. В цьому випадку вітаміни і мінерали з соку кинуться прямо в кровотік. Якщо ж шлунок не порожній, то харчові маси затримають швидке всмоктування поживних речовин. Зелений сік слід пити або через 2 години після прийому їжі, або вранці. Після випитого соку приймати їжу рекомендується не раніше, ніж через 20 хвилин.

2. Пити сік бажано відразу після приготування (ідеально в межах 15 хвилин). Як тільки настане зіткнення з повітрям, живі ферменти почнуть руйнуватися. Це знизить поживну цінність соку і його потенціал для передачі енергії сонця людині. У разі необхідності зберегти сік, слід тримати його в холодильнику не більше 72 годин.

3. Не слід додавати багато солодких фруктів і овочів в зелений сік. Кавун, яблука (за винятком зелених), груші і моркву краще з’їсти цільними. У разі високого їх змісту в складі соку істотно підвищиться вміст цукру і фруктози. Така суміш негативно відіб’ється на рівні цукру крові, і надасть додаткове навантаження на підшлункову залозу і печінку. Мало цього, солодке спровокує почуття голоду. Максимальна кількість на одну порцію соку – це один фрукт. Для хворих на цукровий діабет і ожиріння – ніяких фруктів.

4. Зелений сік не замінює прийом їжі (за винятком випадку, коли ви проводите розвантаження на зелених соках). Сік – це хороший перекус і / або додаткова вітамінна пігулка (в 100 разів краще, ніж хімічно синтезована). Вживання соку за 20 хвилин до прийому їжі «налаштує» смакові сосочки на вживання овочевої їжі і приглушить бажання з’їсти солодке або швидкі вуглеводи.

5. Зелені соки і коктейлі слід “жувати” – потримати в роті, посувати щелепою кілька секунд, а потім проковтнути. Це дасть час виділитися слині, в якій містяться травні ферменти. Травлення має починатися з ротової порожнини.

6. Періодично міняйте склад зелених соків. При всій незаперечною корисності зелених соків, їх одноманітний склад може привести до таких наслідків, як перевантаження оксалатами, перешкоди у функціонуванні щитовидної залози або алергічні прояви.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 437 | Додав: radymo | Теги: зелений, організм, шлак, сік, очистка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]