phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:53
Як перемогти лінь і зайнятися спортом
5 порад, як перемогти лінь і зайнятися спортом
Хто з нас не хотів би зайнятися собою і хоч щось змінити у своєму житті в кращу сторону? Йдеться про зайняття спортом.

Найскладніше ‒ змусити себе почати. Але ця проблема переборна, якщо дотримуватися наступних порад:

Порада перша

Зупиніть свій вибір на тому виді спорту, який вам подобається. Щоб не довелося примушувати себе, зайняття повинне приносити задоволення. Тобто не змушуйте себе займатися бігом, якщо вам подобається щось інше.

Порада друга

Ходити в спортзал веселіше і простіше з компанією, так що підшукайте собі друга, а то і декілька, і займайтеся спортом разом. Не засмучуйтеся, якщо у ваших напарників щось виходить краще. Намагайтеся їх наздогнати або перегнати.

Порада третя

Щоб виключити зайняття спортом від випадку до випадку, відразу придбайте дорогий абонемент або заплатіть за декілька зайнять з персональним тренером. У спортивний зал доведеться ходити, тому що гроші вже витрачені.

Порада четверта

Не бажаєте купувати абонемент? Придбайте красивий спортивний одяг. Якщо ви будете самі собі подобатися в ньому, вам захочеться частіше ним користуватися. До того ж, чим більше грошей буде витрачено, тим частіше виникатиме бажання їх відпрацювати.

Порада п'ята

Зайдіть у будь-яку соцмережу і розгляньте фотографії своїх ровесників, особливо тих, хто у відмінній формі. Вже вони-то точно займаються собою. Ну а якщо усі вони "жирні корови", то вже вам-то точно не треба виглядати так само як і вони. Не скаржтеся, що вам ніколи, у вас сім'я і інше. Просто займіться спортом.



Категорія: Спортивні поради | Переглядів: 1502 | Додав: adminA | Теги: як перемогти лінь і зайнятися спорт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]