phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:16
Як підібрати біжутерію: поради

 

Біжутерія в створенні стильного образу відіграє далеко не останню роль. Модні тенденції в цій області дуже різноманітні. У сезоні 2017 року аксесуари вражають буйством фарб і різноманітністю матеріалів. Головне правило - значні розміри. У новій колекції стилісти представили безліч моделей прикрас - всі вони великі і об'ємні. В Україні останнім часом в моді біжутерія в національному стилі, зокрема, оригінальний браслет з бісеру в народному орнаменті, підібрати які собі, як втім і безліч інших, ви зможете на порталі zrk.in.ua.

Наприклад, масивні браслети. Вони можуть бути зроблені з будь-якого матеріалу, але все ж особливу перевагу дизайнери віддають металу. Металеві вироби, прикрашені стразами, кристалами і шкіряними вставками, зі складним плетінням - така актуальна тенденція. Широкі браслети, виконані з тканини, прикрашають мереживом. Несподівано буде виглядати браслет з хутра і пір'я. Окрему нішу зайняли "високі браслети" - їх носять на плечі або на рівні передпліччя. Такі браслети повинні бути тонкими.

Широкі кільця, так само як і браслети, обрамлюють стразами. Найчастіше вони виконані із зображенням птахів, комах або тварин. Не варто обмежуватися одним кільцем. Тут діє правило "чим більше, тим краще".

Також не вийдуть з моди в цьому сезоні плоскі намиста. Вони можуть бути самих різних форм: обідки, хомути або ж складні геометричні фігури. Фаворитом же залишаються квіткові мотиви. Вітаються в цьому сезоні і етнічні мотиви. Виконані з металу, пластику або дерева, вони щільно прилягають до шиї. Якщо в створенні образу використовуються намиста, то також масивні, з різними вставками. Їх можна носити в кілька шарів. На ряду з масивністю в тренді спрощені кулони. В їх створенні стилісти використовують нешліфовані камені і осколки різних порід.

Великі сережки - ще одна модна тенденція сезону. За формою краще квадратні, округлі або у формі краплі. Новинкою сезону вважається сережки-кисті. "Сережки-люстри" багатоярусні і масивні покликані підкреслити шию і область декольте. Для створення стильного образу можна носити тільки одну велику сережку. Для вечірнього виходу підійдуть сережки довжиною до плечей і нижче. Також в тренді сережки яскравих кольорів виконані з пластика.

Правильно підібравши модну біжутерію до свого образу, будьте впевнені - ви не залишитеся непоміченою.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1104 | Додав: radymo | Теги: Браслет, бісер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]