phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:27
Як підлітку піклуватись про своє ментальне здоров’я: "Уроки стійкості"
Головними героями уроків стануть персонажі анімованого коміксу. Всеукраїнська програма ментального здоров’я Ти як? за підтримки Міністерства освіти і науки України розробили рекомендації для проведення уроків з ментального здоров’я у закладах загальної середньої та професійної освіти.

Це серія із п’яти тематичних уроків і мають на меті навчити учнів розпізнавати свої емоції та пояснити, що слід підліткам робити, якщо вони не можуть впоратися з ними самостійно. Під час уроків учні також будуть опановувати вправи та техніки самодопомоги.

Головними героями уроків стануть персонажі анімованого коміксу "Ден і Рора проти корпорації С". Разом із ними глядачі будуть не тільки переживати карколомні пригоди, але і вчитися, як підтримувати один одного і опановувати техніки самодопомоги.

"Уроки стійкості" проводяться в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я "Ти як?" — ініціативи першої леді Олена Зеленська, за підтримки МОН, в межах "Місяця обізнаності про ментальне здоров’я". Комікс створений Координаційним центром з психічного здоров’я КМУ за підтримки агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту "Розбудова стійкої системи громадського здоров’я".
Категорія: Поради для підлітків | Переглядів: 660 | Додав: radymo | Теги: стійкість, піклування, урок, Підліток, здоров’я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]