phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:21
Як по зап'ястях і кісточках визначити рак - медики розповіли
При онкології можуть опухати щиколотки та зап'ястя.

Медики розповіли, яким чином зап'ястя та кісточки можуть попередити людину про розвиток раку легень. Важливо звертати увагу на стан цих частин тіла, вважають експерти Cancer Research UK.

Рак легені нерідко розвивається і натомість має аномальний характер зростання клітин органів дихання. Спостерігається це після збою у роботі нормального механізму контролю організму. Зокрема, старі клітини не гинуть, натомість формуючи нові. У результаті зайва клітинна маса, що виходить на виході, здатна трансформуватися в пухлину. Небезпека такої онкології в тому, що вона може не видавати себе симптомами до тих пір, поки процес, що має руйнівний характер, не пошириться на велику кількість тканин і органів. Вказувати на рак у деяких випадках здатний стан зап'ясть, а також кісточок.

Зокрема, при онкології щиколотки можуть опухати, що є актуальним і для зап'ясть. Таке явище нерідко супроводжується болючими відчуттями. Крім того, під час руху можуть спостерігатися труднощі. Наявність згаданих проявів здатна вказувати на гіпертрофічну остео-артропатію. Ця проблема не часто, але зустрічається в осіб із раком легені.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1021 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]