phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:25
Як подолати кризу монотонності


Партнер досконально вивчений, його звички і характер відомі, діти підростають, побут налагоджений - ніби все добре, але часто це і є початок кризи відносин. Життя протікає нудно, одноманітно, за заздалегідь спланованим сценарієм. Тому й називається даний складний період кризою монотонності.

Перші симптоми кризи виявляються в тому, що подружжя уникають суспільства один одного.

Чоловік усвідомлює, що йому не хочеться повертатися додому. Він затримується на роботі, вихідні проводить з друзями і знаходить будь-який привід, щоб виїхати з дому, раптом згадуючи, що давно не гостював у троюрідного брата.

У відповідь у дружини пропадає бажання зустрічати чоловіка з роботи, готувати йому вечерю, радувати його бездоганною зовнішністю.

Байдужість поступово наростає. Подружжя не ведуть бесід, не діляться своїми проблемами і не виявляють інтересу до проблем партнера. Вони припиняють робити один одному милі сюрпризи, які так радували їх у минулому.

Наступним етапом відчуження є пошук прихильностей на стороні. Для дружини він більш небезпечний, ніж для чоловіка. Чоловікові зв'язок з коханкою дає можливість знову відчувати себе щасливим мисливцем. Він хоч і прагне отримати нові враження, але до рішучих заходів не схильний, оскільки не бажає втрачати налагоджений побут і кардинально змінювати звичний спосіб життя.

Жінка віддається новим відносинам повністю. Вона переконана, що повернути радість життя їй допоможе тільки нове сильне почуття, і готова блискавично закохатися. Така поспішність, як правило, призводить до того, що об'єктом її пристрасті стає людина недостойна, яка переслідує інші, найчастіше меркантильні інтереси. Якщо його цікавлять більше жіночі гаманці на блискавці, то він і на пронизливих почуттях грає бездоганно. В результаті страждає не тільки гідність жінки, а й сімейний бюджет.

Подолати кризу монотонності можуть пари, які захочуть цього по-справжньому. Починати потрібно з оцінки досягнутого. Адже спільно прожиті роки зробили чоловіка і дружину рідними людьми, які разом раділи успіхам і долали труднощі.

Необхідно спільно відвідувати театри і виставки, більше розмовляти, ділитися враженнями. Виявлення нових точок дотику сприяють заняття в спортивній секції або школі танців.

Організація свят для дітей дозволить подружжю поглянути один на одного по-новому, виявить приховані таланти чоловіка і дружини, які викличуть сплеск взаємного інтересу.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1838 | Додав: radymo | Теги: криза монотонності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]