phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:36
Як покращити пам'ять - неврологи розповіли
Сьогодні немає препаратів, які покращують мозковий кровообіг, як немає таблеток "для пам'яті та розуму". Хоча реклама переконує у протилежному.

Коронавірус здатний проникати в клітини нервової тканини, а це безпосередньо впливає на здатність людини запам'ятовувати нову інформацію. Тому в майбутньому можливий сплеск хвороби Альцгеймера та деменції.

Якщо справа дійшла до деменції, це незворотний процес. Краще не чекати на погіршення свого стану, а звернутися до лікаря, якщо з'явилися проблеми з пам'яттю, радить експерт. Стрес, перевтома також можуть бути причиною подібної проблеми. А це можна вирішити.

Реклама нав'язує покупку препаратів поліпшення мозкового кровообігу. Це нібито допомагає поновити пам'ять. Однак лікар не рекомендує кидатися купувати, такі кошти.

У нашому арсеналі на сьогоднішній день немає препаратів, здатних покращити мозковий кровообіг. І тим більше препаратів, здатних зробити вас розумнішими. Численні покращайзери, що рекламуються всюди, не мають підтвердженої ефективності.

Традиційними способами зберегти свою пам'ять це прогулянки на свіжому повітрі, цікаве хобі, правильне харчування та регулярні фізичні вправи.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 241 | Додав: adminA | Теги: покращення пам'яті, Невролог | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]