phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:50
Як прискорити обмін речовин: найдієвіші способи
Вчені стверджують, що в організмі практично будь-якої людини є метаболічний перемикач, активація якого прискорює процес спалювання жиру. Як змусити такий перемикач розпочати діяти?

Збільшити свою фізичну активність

На тлі фізичної активації знижується рівень глюкози в крові, у зв’язку з чим чутливість організму до інсуліну стає підвищеною, і це прискорює окислення жирів. Найкращий ефект спостерігається, коли активність стає регулярною. Достатньо, наприклад, виділяти час для щоденних прогулянок пішки, — навіть у цьому випадку обмін речовин стане швидшим.

Обмежити споживання вуглеводів

Насамперед, йдеться про прості вуглеводи, джерелами яких є в основному кондитерські вироби. Паралельно в харчування слід вводити більше білкових продуктів, корисних жирних кислот та клітковини.

Їжте 3 десь у день

Звичка перекушувати веде до того, що людина непомітно поглинає для себе велику кількість непотрібних йому калорій. Здоровій людині цілком достатньо їсти тричі на день, не вдаючись до додаткових "перехоплень" у вигляді закусок, часто ще й шкідливих.

Не боятися довго відмовляти від їжі

Як відомо, людський організм може довго триматися без їжі на власних запасах жиру.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 143 | Додав: radymo | Теги: прискорення, речовина, Обмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]