phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:10
Як розпалити сексуальний потяг


Порада перша:
пройдіть ретельний лікарський огляд з точки зору функції статевих залоз, зниження лібідо може говорити про падіння рівня чоловічих гормонів в крові. Але в цілому причин для ослаблення статевого потягу набагато більше, ніж ми собі можемо уявити. Це і депресії, і стресові стани, і хронічні захворювання, наприклад цукровий діабет. Нарешті, причиною ослаблення статевої функції можуть бути деякі медикаменти - найчастіше це антидепресанти та препарати, що знижують кров'яний тиск. Лікар, до якого ви звернетеся, все це буде знати

Порада друга:
згадайте, що існує в світі така річ, як спорт. Достовірно відомо, що помірне фізичне навантаження, точніше, вправи в спортивному залі, стимулюють вироблення чоловічих статевих гормонів і покращують кровообіг всіх органів, включаючи тазові. Не варто забувати і те, що фізкультура, як правило, покращує зовнішні якості людини, що позитивно позначається на її відносинах з статевим партнером. При всіх умовах знайте, що відвідування спортзалу - це зовсім не альтернативний варіант для тих, хто ні на що інше вже не здатний.

Порада третя:
не будьте жадібними в роботі, вмійте відпочивати. І справді, про який інтим можна мріяти, якщо вам по 10-12 годин на день доводиться "гарувати" на роботі і думати тільки про те, щоб шеф був задоволений! Звичайно, щоб увечері догодити коханій жінці, зовсім не обов'язково день провести на сонечку поблизу озера, хоча і це зовсім непогана ідея. І все ж - навчіться розслаблятися. Втома - це ж теж накопичення в організмі певних речовин, найчастіше недоокислених продуктів обміну.

Так що ж робити, запитаєте ви. Все дуже просто. І візьміть собі за правило, щоб мати через кожні кілька годин по 10-15 хвилин для відпочинку. Назвіть це "паузою на реанімацію". Відпочиньте від своїх проблем. Походіть трохи, поговоріть з приятелем, зателефонуйте другу (або подрузі), перегорніть газету, увімкніть приємну (найкраще знайому і улюблену) музику. Ви навіть не уявляєте, як така розрядка в напруженому трудовому дні позначиться на вашому інтимному самопочутті пізно ввечері! Ви заощадите ті самі сили, які вам, ми впевнені, стануть в нагоді в ліжку.

Порада четверта:
подумайте, чи правильно ви харчуєтеся. А щоб дати вашим думкам певний напрям, підкажемо: постійно насичена жирними кислотами їжа може подіяти гнітюче на вироблення тестостерону. Так що якщо ви любитель свинячої відбивної зі смаженою картоплею, спробуйте перейти на більш пісне меню, і, можливо, ви знову відчуєте смак до занять любов'ю.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2063 | Додав: radymo | Теги: сексуальний потяг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]