phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:20
Як вибрати ідеальну квартиру: кілька корисних порад

 

Як вибрати ідеальну квартиру: кілька порад

Багато покупців при виборі квартири орієнтуються на свої, внутрішні критерії , головним з яких була і є її вартість. Проте, в ході вибору квартири, варто визначити для себе й інші, не менш важливі, критерії у виборі нерухомості.

В першу чергу варто визначити для себе - буде це первинний ринок, новобудова або ж вторинний ринок. Звичайно ж, новобудова може запропонувати більш привабливе планування житла, інфраструктуру району в якому зведено новий будинок і інші моменти, але ось вторинний ринок - можливість переїхати в придбану квартиру відразу ж після підписання договору купівлі-продажу. Втім, якщо ви вирішите купити квартиру у Вишневому в новобудові, то можете підшукати собі вже і зданні будинки, або — значно зекономити, придбавши нерухомість в будинку, який знаходиться в процесі будівництва.

Якщо судити з практичної точки зору - квартира на вторинному ринку може мати не зовсім "приємну" і законну передісторію, що в подальшому може спливти проблемою для нових власників. Але і новобудова не застрахує вас від 100% "чистої" квартири - недобросовісний забудовник може також піднести свої сюрпризи. Саме тому нерухомість слід підбирати собі тільки за допомогою надійних онлайн-порталів, серед яких можна відзначити ресурс http://agam.kiev.ua/.

Не менш важливим може бути момент - яку нерухомість варто придбати, щоб потім можна було вигідно в разі необхідності продати. Якщо судити з позиції інвестування, а не довгострокового особистого проживання в квартирі - варто вкладати або в найдешевші, які завжди затребувані, або ж найдорожчі, оскільки вони і далі будуть дорожчати, а не падати в ціні.

Не менш важливим моментом є і територіальне розташування самого будинку - його інфраструктурне становище. Наявність поблизу поліклініки, дитячого садка і школи, магазинів і станцій метро або хороша транспортна розв'язка значно збільшує вартість будинку і для багатьох покупців є вирішальним фактором у виборі.

Після визначення основних моментів, варто оглянути сам будинок, під'їзд і саму квартиру - її планування і загальний стан, в принципі всі моменти, які допоможуть визначитися для потенційно покупця - хоче він купувати дану нерухомість чи ні.

Власне кажучи, якщо підсумувати, то варто відмітити головне — квартира має подобатися вам, а також повинна цілком відповідати фінансовим можливостям, якими ви володієте. 

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1157 | Додав: radymo | Теги: квартира Вишневе | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]