phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:09
Як вибрати якісну і красиву чоловічу сорочку: поради

 


Сорочка є базовим предметом чоловічого гардероба. Вона ідеально підходить під штани і джинси, гармонійно доповнює класичні костюми. Серед одягу сучасного чоловіка повинні бути присутніми як літні, так і більш теплі, зимові або демісезонні її варіанти. Щоб будь-яка з цих сорочок прослужила довгий час і не втратила свій первинний зовнішній вигляд, до її вибору необхідно підходити відповідально, з огляду на певні нюанси. До речі, гарні варіанти можна підібрати онлайн, перейшовши за посиланням https://bolf.ua/ukr_m_%D0%A7%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%87%D0%B8%D0%B9-%D0%BE%D0%B4%D1%8F%D0%B3-1892.html.

Під час покупки виробу важливо звертати увагу на матеріал, з якого він зшитий. Рекомендується віддати перевагу сорочці з 100% бавовни або з додаванням синтетичних ниток, загальна кількість яких не перевищує 5%. У літню спеку ідеально підійдуть чоловічі сорочки з матеріалу з додаванням льону.

У гардеробі представників сильної статі, які віддають перевагу носити ділові костюми, повинно бути присутні не менше 4-5 сорочок різного кольору, які підходять до базових комплектів. Але не варто вибирати яскраві відтінки, для роботи в офісі більше підходять приглушені тони. Чорні або червоні сорочки надягають на неофіційні вечірні прийоми, романтичні побачення і т. д. Для роботи підійде виріб, колір якого на кілька тонів світліший піджака.

Щоб створити гармонійний ансамбль, важливо купити чоловічу сорочку точно за розміром. Для цього необхідно обов'язково її приміряти. Плечовий шов виробу повинен проходити по лінії закінчення плеча, а рукава - закривати зап'ястя. Важливо, щоб їхня довжина дозволяла манжетам виглядати з піджака не менше ніж на 1 см.

Популярні форми крою сорочок - класичні і приталені. Володарям гарної фігури можна віддати перевагу останньому варіанту, щоб підкреслити талію і плечі, зробити образ більш привабливим. Класичний крій підійде чоловікам, які бажають приховати похибки статури.

Не варто економити на покупці подібної речі, чоловіча сорочка від відомого бренду здатна підкреслити імідж і високий статус свого володаря. Особливо важливо мати гідний зовнішній вигляд керівникам компаній і іншим особам, які нині займають високі посади.

Якщо чоловікові з нестандартною фігурою складно підібрати сорочку, можна замовити її індивідуальний пошив, довірити який необхідно досвідченому кравцю. Готова сорочка повинна вийти ідеальною — підкреслювати переваги і приховувати недоліки, а також не мати криво пришитих ґудзиків або неакуратних рядків.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1209 | Додав: radymo | Теги: одяг, чоловік, сорочка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]