phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:50
Як вибрати кавоварку: поради

Як вибрати кавоварку: поради

Ще кілька років тому кавоварка вважалася дорогою іграшкою, яку можна було зустріти тільки в зарубіжних фірмах. Деякий час по тому кавомашини стали з'являтися у великих офісах і в філіях офісів зарубіжних компаній. На сьогоднішній же день кавоварка - це практично необхідність в кожному третьому приватному будинку чи квартирі. Цей прилад став надійним помічником на кухні багатьох любителів зустрічати новий день за чашкою кави.
кавомашина Krups Evidence

Кавові машини готують дійсно смачну натуральну каву, яка допоможе вам підбадьоритися і набратися енергії на цілий день. При виборі кавомашини в першу чергу необхідно орієнтуватися на обсяги та продуктивність. Також дуже важливо обрати надійний бренд. Враховуючи цей фактор, радимо звернути увагу на автоматичні кавомашини Krups Evidence, про які детальніше можна почерпнути інформацію за посиланням https://krups.ua/products/intuition-essential-ea870/?lang=ru. Це офіційний сайт бренду Krups в Україні, а тому тут ви можете розраховувати на оригінальну продукцію від легальних дистриб'юторів, інформація про яких також доступна на ресурсі.

На сьогоднішній день на ринку можна зустріти кілька типів машин:
  • - розраховані на виготовлення до 10 чашок напою в день;
  • - до і понад 30 чашок.

Таким чином, якщо ви з сім'єю можете випити більше 30 чашок кави в день, то вам краще всього вибирати більш потужний агрегат, якщо вам достатньо буде 2-3 чашок в день, то можна обмежитися і менш потужним приладом. Також в залежності від продуктивності змінюється:
  • - і потужність помпи;
  • - і обсяг ємностей для води.

Визначившись з продуктивністю і об'ємами, можна приступити до вибору додаткових функцій і можливостей. Існують кавові машини, які можуть готувати одночасно дві чашки кави. Такі прилади підійдуть для невеликих сімей з однаковим ритмом життя, щоб вранці на кухні не стояла черга за кавою.

Зручна у використанні машина, в якій є функція контролю кількості зерен, що засипається. Тут все просто: чим більше кави в закладці, тим більш насиченим і міцнішим буде готовий напій. Деякі машини з більш дорогої категорії дозволяють навіть регулювати обсяги кави в залежності від чашок, які є в наявності.

кавомашина Krups Evidence

Зверніть увагу на те, з яким видом кави працює кавоварка: а саме - з зерновим або меленим. Справа в тому, що більшість машин розраховані на приготування напоїв із зернової кави. Так що, якщо ви найчастіше купуєте мелену каву, вам необхідно придбати машину з включеною функцією роботи саме з меленою кавою.

Додатковою приємною дрібницею може стати функція електричного підігріву. Завдяки цій функції ваш напій зможе довше зберігатися гарячим, так що ви зможете насолодитися справжньою ароматною кавою, навіть якщо вас хтось відволіче або ви забудете про свій напій.

Короткий висновок

Само собою зрозуміло, чим більше в машині додаткових функцій, тим більше це відбивається на ціні. Так що якщо ви маєте в своєму розпорядженні певний бюджет для покупки кавомашини, визначитеся, які додаткові опції найбільшим чином зможуть вам стати в нагоді, а якими функціями ви все ж зможете пожертвувати.
Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 409 | Додав: radymo | Теги: кавоварка, Кавомашина, автоматична | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]