phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:39
Як вибрати наручний годинник: поради

 

Наручні годинники - не просто вимірювачі часу, вони вказують на статус власника. Ще вони є атрибутом стилю і аксесуаром, який виступає в ролі прикраси.

До речі, дізнатися інформацію про годинники, яким віддають перевагу зірки сучасності, можна онлайн в статті, яка доступна за посиланням 1plus1.ua/novyny/aki-godinniki-nosat-znamenitosti. Власне стильні годинники в Україні пропонує компанія "Імідж".

Саме тому до вибору годинників варто підходити ретельно. Для початку визначимося з механізмом. Отже, розрізняють годинники:

1. механічні. Їх періодично потрібно заводити. Класика;
2. кварцові. Годинниковий механізм запускається за рахунок батарейки. При правильному догляді, як і перша модель, прослужать кілька десятків років;
3. електронні. Внутрішній устрій походить на кварцові годинники. За терміном служби модель значно поступається двом попереднім, хоча і володіє багатьма додатковими функціями, такими як, калькулятор, термометр, компас і ін.

годинники Тепер зрозуміло, що годинниковий механізм буває двох типів: механічний і електронний (кварцовий). Далі, необхідно дізнатися про вибір корпусу. Це дуже важливо, тому що він захищає серце годинника. Як же його вибрати? Головна його функція - уберегти від несприятливого впливу будь-яких зовнішніх факторів. Тому варто звертати увагу не тільки на красу, а ще й на ступінь захисту. На самих годинах вказується інформація щодо водонепроникності. Багато моделей оснащені функцією захисту від вологи.

Не менш важливим залишається вибір браслета. Бувають двох видів: шкіряні та металеві. Ремені зі шкіри виглядають стильно і презентабельно, але через рік його доведеться змінити. Так як через контакт з вологою вони втрачають естетичний вигляд. А якщо він виготовлений з неякісного матеріалу, вийде з ладу значно швидше, буде тріскатися й обсипатися. Більш того, вони в цілому псують красиву картинку дорогого годинника.

годинники Що не можна сказати про металеві браслети. Краще вибирати сталеві чи з латуні, вони м'які, легко гнутися і в наслідок цього не ламаються.

Сталевий браслет - найкраща тому альтернатива. Він прослужить дуже довго і не втратить естетичний вигляд. Тільки при покупці годинника вимагають примірки, щоб визначитися з розміром браслета. Зайві ланки легко віднімаються, а ось якщо їх бракує, то це проблема. Потрібно звернутися до продавця, і запитати, чи можливо доставити або обміняти його на інший.

Характеристик, за якими потрібно вибирати годинник дуже багато, це і скло і функції. А також матеріал корпусу і ремінець годинника. Звичайно ж, їх не варто купувати ні на ринку, ні з рук тим більше, а тільки в спеціалізованих магазинах, у перевірених, які гарантують якість, надійних продавців. Власне компанія "Імідж" і є таким надійним продавцем.

І ще, не варто забувати про власний стиль. Годинники - той аксесуар, який повинен його дотримуватися незмінно, щоб образ був гармонійним.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 937 | Додав: radymo | Теги: годинник | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]