phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:08
Як відрізнити якісне спортивне взуття від неякісного
Не секрет, що на сучасному ринку взуття представлені як оригінальні моделі, так і підробки. Про те, як відрізнити, наприклад, справжні чоловічі кросівки New Balance від схожих на них моделей китайського виробництва – піде мова у даній статті.

Чим відрізняються брендові моделі від взуття з мас-маркету

Є досить поширена думка, що купуючи речі від відомих брендів, ви переплачуєте за впізнавану назву та гучну рекламу, але це не зовсім так! Це також інвестиція в якість та унікальність. Брендове вбрання дає почуття впевненості, винятковості, адже воно ексклюзивне і не має повторів. До того ж його якість вирізняється неозброєним оком і полягає у використанні найкращих матеріалів, які забезпечують не лише комфорт, а й довготривалість експлуатації. Купуючи такі речі, ви можете бути впевнені, що вони служитимуть довго, зберігаючи свою функціональність та привабливість.

Взуття категорії мас-маркет розробляється для широкого кола споживачів, не має унікального дизайну та виготовляється із більш дешевих матеріалів, що відповідно впливає на зниження ціни за подібну пару. У його розробці не задіяні висококваліфіковані стилісти та інші вузькоспеціалізовані фахівці, тож шукати в таких моделях певну «родзинку» точно не слід.

Якщо у вас є бажання вирізнятися з-поміж інших та створити свій, дійсно неповторний, стиль, то радимо купити жіночі кросівки саме брендового виробництва. Повірте, одна-дві такі моделі замінять десяток недорогих речей, які прослужать недовго та через низьку якість можуть навіть нашкодити вашому здоров'ю.

До найкращих виробників саме спортивного виду взуття можна віднести:
  • * New Balance;
  • * Columbia Sportswear;
  • * FILA;
  • * Kappa;
  • * Merrell;
  • * Northland Professional.
Кожна компанія має свій неповторний стиль та дбає про те, щоб кросівки мали не лише привабливий вигляд, а й відповідали світовим стандартам виготовлення високоякісного взуття та спорядження для спорту. Тож у них сміливо можна займатися тренуваннями як у залі, так і на природі.

Особливості кросівок від New Balance

Компанія виготовляє як чоловіче, так і жіноче спортивне взуття починаючи з 1906 року. За цей час бренд став чи не найулюбленішим серед топових зірок. Багато з них рекламували кросівки New Balance або виступали в них. Наприклад, професійний баскетболіст Коул Томпсон є співпрацівником та амбасадором бренду. А американський репер Кендрік Ламар свого часу часто співпрацював з New Balance та носив їхнє взуття.

Тож можна із впевненістю сказати, що компанія є символом стилю, інновацій та вражаючої функціональності й виготовляє взуття преміум-якості, у якому ви почуватиметесь зручно та по-зірковому неперевершено.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 395 | Додав: radymo | Теги: взуття, спортивне, якісне | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]