phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:44
Як зберегти шкіру обличчя молодою та здоровою?

 

Шкірі обличчя необхідний постійний догляд, оскільки вона піддається впливу всіх факторів навколишнього середовища. Найбільш важливо захистити вашу шкіру від зневоднення і пересушування в зимовий період, коли на неї негативно впливають постійні перепади температур, опалення, чергування холодного повітря на вулиці і сухого - в приміщенні, а влітку від ультрафіолетового випромінювання і сонячних променів.

З віком тіло людини все більше зневоднюється. Шкіра обличчя стає в'ялою і сухою. За нею потрібно постійно доглядати. Якщо не зробити цього, то до п'ятдесяти років ви ризикуєте перетворитися на стару бабусю. Для збереження молодості і здоров'я шкіри обличчя намагайтеся дотримуватися даних правил:

Зволожує і живить шкіру вашого обличчя

Вранці і ввечері обов'язково використовуйте відповідні креми. У літній час вранці наносите зволожуючий крем, перед сном - поживний. Взимку навпаки - з ранку наносимо живильний крем, а ввечері зволожуючий, оскільки через опалення повітря в приміщенні дуже сухе. До речі, якісні засоби по догляду за шкірою обличчя можна знайти в Інтернеті.

Ніяких крайнощів

Не вмивайтеся дуже гарячою або холодною водою. Під час умивання користуйтеся пінкою, молочком або лосьйоном для вашого типу шкіри. Вони м'яко зволожують і очищають її.

Користуйтеся косметичними засобами без вмісту спирту

З віком шкіра і так стає сухішою, а використання спиртової настоянки - додатково сушить її.

Слідкуйте за шкірою навколо очей

Це найбільш ніжна частина обличчя. Тому використовуваний крем повинен бути ніжним. Найкраще використовувати гелі. Намагайтеся робити живильні маски для обличчя як мінімум один раз на тиждень Взимку наші відкриті частини тіла, у тому числі обличчя, відчувають стрес - в приміщенні тепло на вулиці холодно. Влітку шкіра страждає від ультрафіолетового опромінення і яскравого, палючого сонця.

Використовуйте захисні крему, взимку від вітру і холоду, влітку від ультрафіолетового випромінювання

Завдяки цьому шкіра буде менше схильна до стресів і пошкоджень, які ведуть до передчасного старіння. Користуйтеся антивіковими засобами, за допомогою яких процеси старіння в організмі блокуються. Ваша шкіра віддячить вам еластичність, пружністю і ніжністю.

Якщо ви будете дотримуватися цих простих правил, то відчуєте, як шкіра вашого обличчя з кожним днем ставатиме все молодше, ніжніше і здоровіше.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1261 | Додав: radymo | Теги: засоби по догляду за шкірою обличчя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]