phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:36
Як зранку не відчувати лінь та прокидатися бадьорими: поради
Проблема в тому, що на цей стан впливає багато факторів і багато залежить від нас.

Спіть достатньо

Йдеться про встановлення точного часу сну та пробудження. Ви повинні спати регулярно не менше восьми годин. Також не варто використовувати гаджети, пити каву та чай за пару годин до сну, так як це заважає виробленню мелатоніну.

Складіть список справ на найближчий день

Це мають бути як необхідні, так і бажані речі. Запис того, що вам варто зробити, допомагає розвантажити голову і заспокоїти вас, дати сил на наступний день.

Після пробудження приділіть час собі

Правильним вибором є прокидатись за якийсь час до виходу на роботу. Це дає час робити приємні речі, що дає можливість вам розслабитися. Корисно буде зайнятися йогою або медитацією на 15 хвилин, фітнесом або чимось іншим.

Почніть зі стомлюючих завдань

Є так звана методика "з'їдання жаби", коли ви від початку вирішуєте найскладніші завдання. Чим раніше ви їх вирішите, тим більше у вас буде часу на інші приємніші справи, що додасть вам сили.

Будіть себе лише раз

Не намагайтеся ставити повтор на своєму будильнику та "доспати" останні півгодини до роботи. Це лише погіршує ситуацію, оскільки "фрагментований сон" лише збільшує розбитість протягом дня та забирає енергію. Намагайтеся все ж таки зосередитися на установці правильного графіка сну, який допомагає не відчувати втому протягом дня.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 159 | Додав: radymo | Теги: Ранок, Бадьорість, Йога | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]