phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:11
Яка хвороба масово “косить” українців

 

За даними ВООЗ, 17%, або близько 100 тисяч всіх зареєстрованих смертей в Україні, стається через інсульт. Окрім цього, однією з основних причин передчасного скорочення життя наших співвітчизників є злоякісні пухлини.

За даними Укрстату, в 2016 році від раку померло 79 тисяч чоловік – це 13% від усіх зареєстрованих смертей. А згідно з даними Національного канцер-реєстру України, щорічно в Україні реєструється понад 100 тисяч випадків захворювання на рак, пише Народна Правда з посиланням на Добрий лікар.

Також фахівці констатували: Україна посідає 23 місце з 172 країн за рівнем смертей в результаті суїциду. Мова про 16,6 смертей на тисячу людей, тоді як середній показник по світу – 10,7 смертей на тисячу людей.

А ще Україна входить до списку країн з найвищим рівнем смертей унаслідок ДТП. За останні 6 років в Україні сталося близько 170 тисяч ДТП, в результаті яких загинуло 26,5 тисяч осіб, а 209 тисяч були травмовані.

Нагадаємо, через густу кров утруднене її пересування, що викликає кисневе голодування всього організму, особливо небезпечний такий стан для мозку. Виправити ситуацію можна досить простими методами.

Лікарі також наголошують на важливості регулярного проведення досліджень на виявлення порушення жирового обміну, що є передумовою розвитку багатьох важких хвороб. Оскільки гіперхолестеринемія не проявляється симптоматично, тому аналізи на виявлення такого стану потрібно проводити раз на рік.

Як раніше повідомляла “Народна Правда“, відомим є той факт, що для того, аби знизити ризик розвитку гіпертонії й інших серцевих захворювань, лікарі рекомендують вживати якомога менше солі. Однак, за результатами нового дослідження, можна випробувати інший метод.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: “косить” українців, хвороба | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]