phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:31
Які аксесуари додати до вітальні, щоб зробити її затишнішою?

аксесуари вітальня Вітальня – важливе місце в будинку чи квартирі. Адже саме там ми зазвичай відпочиваємо, влаштовуємо зустрічі з друзями та родичами. Тож бажано створити такий простір, який був би естетичним, затишним і водночас функціональним. Для цього найкраще замовити у Львові дизайн проект – і спеціалісти допоможуть втілити ваші ідеї в життя.

Є певні меблі й техніка, без яких важко обійтися у вітальні. Зазвичай це диван, телевізор, журнальний столик або книжкова шафа. Та якщо не брати їх до уваги, які корисні аксесуари роблять вітальню затишною, елегантною та більш функціональною? Дізнайтеся про це у статті, а Кваша студія дизайну інтер'єру підкаже, як гармонійно облаштувати саме ваш простір.

Які аксесуари доповнять вітальню?

  • Контейнерний пуф

Він також ідеально підходить як низький стіл у центрі зони біля дивану. Пуф – важливий предмет меблів, який варто додати маленької кімнати. Ви можете встановити його, якщо не маєте багато місця для крісел або інших додаткових сидінь. Так простір не буде надмірно заставлений. Пуф може бути корисним як додаткове крісло для гостей у вітальні, а також як столик.

А якщо ви виберете контейнерні моделі, можна також використовувати внутрішній відсік. Наприклад, щоб приховати дитячі іграшки чи недоречні предмети, які ви не знаєте, куди подіти. Або зберігати додаткові ковдри та подушки, які завжди будуть під рукою, особливо коли ви хочете відпочити на дивані перед телевізором.

  • Стелаж для газет і журналів

Якщо ви віддаєте перевагу читанню, стійка стане незамінним аксесуаром. Газети та журнали мають лише одну ваду – вони надзвичайно громіздкі, якщо збирати їх із часом. Легко створити безлад зі стосами видань, які нема де покласти.


аксесуари вітальня

Скористайтеся прихованими кутами вітальні, щоби встановити багатофункціональні меблі. Це може бути журнальний столик з бічною полицею, який ідеально підходить для зберігання книг, чашки чаю та декоративних предметів. У бічному відділі можна зберігати газети, журнали чи газетні вирізки. Так вони завжди будуть готові до перегляду під час перерв на дивані.

  • Дугова лампа

Світло є незамінним у всіх кімнатах, а у вітальні – тим більше. Кожна зона вашої кімнати має бути достатньо освітлена, щоб ви могли виконувати різні види діяльності в будь-який час доби. Тож якщо ви захочете почитати чи подивитися фільм, поки на вулиці темно, слід мати освітлення відповідно для задачі.

Дуговий світильник стане практичним аксесуаром у вітальні. Ви зможете регулювати його нахил відповідно до потреб. Він ідеально підходить для інтер’єрів у різних стилях. Дугова лампа компактна, вона пропонує елегантність і легкість завдяки своїй звивистій і конічній формі.

  • Тримач для кількох горщиків

Куточок, присвячений рослинам, допомагає легко зробити середовище елегантнішим і з багатьма перевагами для здоров’я. Рослини очищають повітря, приносять вам гарний настрій і прикрашають простір, не вимагаючи нічого натомість. А догляд за ними чудово допомагає від стресу. Якщо у вас є пристрасть до рослин і ви хочете прикрасити вітальню природним відтінком, виберіть декілька тримачів для вазонів. Вони допоможуть вам організувати горщики з рослинами впорядковано та декоративно. Існує багато різних типів матеріалів, кольорів та форм, які підходять до будь-якого стилю меблів.

Зважайте на ці рекомендації, щоб зробити вітальню більш затишною без особливих зусиль. Успіхів!

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 352 | Додав: radymo | Теги: Вітальня, Аксесуари | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]