phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:00
Які ліки неефективні

 

З'явився список препаратів, які зовсім не мають лікувальної цінності.

Лідером в антирейтингу опинився препарат від вірусних захворювань - "Арбідол", який також називають "Імустат" і "Арпевлю". Ефективність цього препарату досі недоведена, хоча його створили в 1974 році. Про це передає ukrmedia.center.

Серед непотрібних ліків фахівці зазначили препарат для печінки "Ессенціале". Лікарі прийшли до висновку, що він навпаки, калічить печінку і може викликати запалення або застій жовчі.

На третьому місці - "Хілак Форте", "Ентерол", "Біфіформ" та інші пробіотики для відновлення мікрофлори кишечника. Дослідники з'ясували, що препарати містять вже мертві мікроорганізми, даремні для органа. Окрім цього, препарат "Мезим форте" та інші засоби, до складу яких входить панкреатин, вважають марним для лікування діабету або панкреатиту.

"Корвалол" також не несе жодної цінності організму. Натомість він може викликати залежність, якщо приймати його регулярно, спровокувати неврологічні порушення і вплинути на сексуальну функцію. Також вчені не рекомендують лікувати кашель "Геделіксом". Екстракт листя плюща в його основі вважають неефективними ліками від кашлю.

У списку близько 15 найменувань неефективних і часом шкідливих ліків. Серед них: "Валідол", "Троксевазин", "Синупрет", "Ново-пасит", гомеопатичні засоби тощо.

Тим часом британські вчені створили нові ліки. Він називається Іnterleukin-1 receptor antagonist (IL-1Ra). Препарат може запобігти інсульту і лікувати його наслідки.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1073 | Додав: adminA | Теги: які ліки неефективні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]