phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:39
Які овочі добре чистять кров - медики розповіли
  Через погану екологію та неправильний спосіб життя у людини в крові може накопичуватися багато токсинів, важких металів та інших речовин, що негативно впливають на загальний стан

Що в таких випадках потрібно додати до раціону, щоб її очистити?

Фахівці зазначили, що організму потрібно допомагати не лише лікарськими препаратами, а й натуральними засобами, а точніше продуктами.

Так, одним із найкорисніших є морква.

Вона містить у собі такі вітаміни, як А, B, C та К, а також важливий глутатіон білок, який відмінно чистить печінку, допомагаючи організму позбутися токсинів.

Таким чином, очищується кров та нормалізується робота нирок.

Сприяють очищенню крові також яблука.

У своєму складі вони мають пектин, що вміє пов'язувати важкі метали і холестерин, що накопичилися в крові, сприяючи таким чином її очищенню.

Гарбуз також містить безліч антиоксидантів, які сприяють покращенню травлення, виведенню з крові токсинів, зниженню кров'яного тиску і навіть зниженню ваги.

До раціону необхідно додати і часник, він має у своєму складі сірку, яка сприяє виведенню з організму токсинів і відмінно очищає організм від усього непотрібного.

Крім того, слід нагадати про протимікробні властивості часнику, які знищують грибки, віруси та допомагають у профілактиці захворювань.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 166 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]