phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:54
Яких витратних матеріалів потребує салон краси?

Значна роль у створенні позитивного іміджу сучасного салону краси належить витратним матеріалам. Незалежно від напрямку діяльності косметологічного кабінету пріоритетним є питання забезпечення належного рівня гігієни та комфорту. Використання виробів додає зручності та є чудовим показником турботи про затишок та безпеку клієнта.

Які витратні матеріали потрібні для оснащення салону краси?

Асортимент продукції дуже великий і його необхідність змінюється в залежності від спеціалізації процедури. Витратні матеріали бувають одноразового та багаторазового використання. Зазвичай необхідна наявність наступних виробів:

  • * косметологи потребують серветки, чохли на кушетки, пледи;
  • * перукарям потрібні рушники, паперові комірці, фольга, фартухи;
  • * майстри манікюру користуються захисними масками, рукавичками, рушниками;
  • * масажистам необхідні серветки, чохли та пледи для кушетки, подушка.

Це лише невеликий перелік матеріалів, які забезпечують гігієнічність проведення процедур та створення максимально сприятливих умов для клієнта.

Особливості розхідників

Важливими властивостями виробів будь-якого виду є якість, гіпоалергенність та безпечність матеріалу. Так при виробництві одноразових витратних матеріалів використовується нетканий спанбонд різної щільності. Приємний на дотик водонепроникний матеріал, характеризується гарними антибактеріальними властивостями. Зі спанбонду виробляють одноразові простирадла та чохли на кушетку.

Сучасні косметологічні процедури неможливо уявити без використання одноразових рукавичок. Найчастіше використовуються міцні, гіпоалергенні нітрилові вироби. 

Надзвичайно великий асортимент одноразових витратників в змозі повністю забезпечити потреби салонів краси. Практичність, зручність та доступна ціна забезпечують виробам великий попит серед майстрів. 

Переваги використання готових розхідників

Забезпечення належного рівня гігієни, зручність проведення маніпуляцій є головними вигодами при використанні витратних матеріалів. Легкість застосування, заміна одноразових матеріалів перед кожним клієнтом посилює рівень стерильності поверхонь та чистоту приміщення в цілому. Одноразові розхідники спрощують прибирання та роблять процес ефективнішим. 

Багаторазові аксесуари допомагають створити найбільш комфортні умови для клієнта. Пледи та чохли з м’якого матеріалу лагідної текстури створюють у приміщенні доброзичливу, сприятливу атмосферу. Широкий асортимент колірної гами виробів гармонійно поєднується з будь-яким облаштуванням салону. 

Витратні матеріали є важливою складовою загальної картини рівня закладу. Покращити комфорт клієнта допоможе використання м’якого зручного пледу або подушки. Детальніше, прочитати про те, чому плед потрібен в салонах краси можна з інших публікацій. Застосування витратних матеріалів є проявом уваги та турботи до клієнта та позитивно впливає на репутацію салону краси.

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 219 | Додав: radymo | Теги: матеріал, салон, витратний, краси | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]