phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

13:08
Якісні ортопедичні матраци ТМ «КІМА»

Якісні ортопедичні матраци ТМ «КІМА»

Український виробник «КІМА» — сімейний бізнес, який виріс до національних масштабів завдяки високій якості продукції, конкурентним цінам і зручним умовам покупки. Його сьогоднішня назва означає «Ківерцівські матраци», раніше компанія випускала продукцію під брендом Bonnell.

Асортимент продукції

Основу модельного ряду виробника становлять ортопедичні матраци. «КІМА» пропонує два види таких виробів, які мають свої переваги й особливості:

  1. 1. Пружинні. Витримують більші навантаження, довше зберігають анатомічний ефект. Краще вентилюються, що мінімізує можливість виникнення неприємного запаху. 

  2. 2. Безпружинні. Створені на базі монолітних шарів еластичних матеріалів — синтетичних і натуральних. Краще розподіляють вагу тіла по всій площі поверхні, не риплять і не створюють сприятливого середовища для розмноження бактерій і плісняви. 

Окрім того, виробник пропонує інші товари для сну й відпочинку — тонкі матраци-топери, ліжка й домашній текстиль. 

Переваги українського бренду

ТМ «КІМА» використовує виключно якісні матеріали й сучасні технології виробництва. Завдяки цьому всі матраци служать довгі роки без жодних нарікань. Розширена гарантія на пружинні блоки досягає 10 років. Вибираючи продукцію українського виробника, ви також отримуєте:

  • * Широкий асортимент. Матрац ортопедичний можна підбирати за конструкцією, розмірами, ступенем жорсткості, товщиною, допустимим навантаженням на кожне спальне місце, наповнювачами та іншими характеристиками.

  • * Використання натуральних матеріалів. Як безпружинні, так і класичні пружинні матраци можуть містити кокосову койру та бамбукове волокно. Ці природні матеріали забезпечують ефективну вентиляцію, запобігають розмноженню шкідливих мікроорганізмів та допомагають отримати ідеальний анатомічний ефект.

  • * Можливість вибору універсальних матраців «літо-зима». Такі моделі зверху і знизу обшивають різними тканинами. В теплий сезон це поліпшує вентиляцію і пришвидшує  висихання, а в холодний — забезпечує максимально комфортні умови сну навіть якщо в кімнаті прохолодно.

ТМ «КІМА» докладає значних зусиль, щоб спростити вибір матраців для споживачів. Виробник створив інтернет-магазин зі зручним каталогом, що дає змогу сортувати продукцію за ключовими характеристиками. Якщо виникають питання чи є бажання замовити нестандартний виріб, можна звернутися до консультанта за телефоном чи скористатися функцією зворотного зв’язку на сайті. Співробітники компанії зроблять усе, щоб покупка була максимально вдалою, швидкою і приємною.

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 487 | Додав: radymo | Теги: кіма, ортопедичний, матрац | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]