phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:54
Якщо перестати їсти суп - що буде з організмом

Лікарі розповіли, що буде з організмом, якщо перестати їсти суп

Багато людей, особливо ті, хто ще не обзавівся сім’єю, відмовляються від вживання супів. Найчастіше так відбувається через брак часу, – на приготування, наприклад, борщу піде не менше кількох годин. При цьому такі люди можуть дотримуватися правильного харчування і навіть не мати проблем зі здоров’ям. І, незважаючи на це, інші продовжують бити на сполох і переконувати всіх навколо, що від супів відмовлятися небезпечно. Отож, хто правий насправді.

Люди, переконані в користі супів, апелюють до того, що супи, приготовані з овочів, мають унікальні профілактичні властивості.

А ось їх противники впевнені, що шкідливі властивості супів пересилюють їх корисні властивості. На їхню думку, рідина, яка розбавляє шлунковий сік під час їжі, негативним чином позначається на травленні. Дотримуючись такої точки зору, може видатися, що відмова від супів насправді не призведе  до негативних наслідків. Однак гастроентерологи так не вважають.

На їхню думку, бульйони дійсно мають дивовижні властивості. Як мінімум, в них міститься багато екстрактивних речовин. Якісь із них зміцнюють м’язову і хрящову тканину, якісь провокують вироблення жовчі, яка допомагає кишечнику вчасно виводити всі відходи з організму.

Без всього цього людина, яка не вживає супи, ризикує зіткнутися з запорами, бродінням і токсинами, що не кращим чином позначається на загальному самопочутті.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 399 | Додав: adminA | Теги: організм, їсти суп | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]