phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:21
Карантинний розподіл регіонів у МОЗ оновили: більшість у "помаранчевій" та "червоній" зонах
Станом на ранок 13 лютого в Україні лише дві області відповідають показникам «жовтої» зони карантину. Інші регіони досягли «помаранчевого» або «червоного» рівнів небезпеки. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров’я.

Кілька днів поспіль в Україні була лише одна «жовта» область, сьогодні таких регіонів вже два. Показники покращились у Харківській області. Таким чином, «жовтому» рівню епіднебезпеки відповідають Полтавська та Харківська області.

У "червоній" зоні залишаються:
  1.     Закарпатська;
  2.     Івано-Франківська;
  3.     Луганська;
  4.     Рівненська;
  5.     Хмельницька.

Показники решти областей України відповідають «помаранчевій» зоні. Якщо ситуація у них погіршиться, то в цих регіонах також запровадять локдаун.

Раніше повідомлялося, що з 11 лютого ще три області України перейшли до «червоної» зони адаптивного карантину. На сьогоднішній день у «червоному» рівні епідемічної небезпеки є п’ять регіонів.

У Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що пандемія коронавірусу поки що далека від свого завершення у світі. Через те, що з’являтимуться нові, інші штами COVID-19.

Минулої доби в Україні виявили 24 518 нових випадків коронавірусу. Серед інфікованих 1961 дитина та 329 медичних працівників.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 272 | Додав: adminA | Теги: розподіл регіонів, «червона» зони, Моз, «помаранчева» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]