phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:04
Каву з додаванням порошку з цвітної капусти представили в Австралії

В Австралії представили каву з додаванням порошку з цвітної капусти

Відвідувачам конференції Hort Connections в Мельбурні (Австралія), запропонували спробувати “брокколі-латте” – кави з додаванням молока і порошку з цвітної капусти. В кожну порцію додається приблизно 7 грамів порошку броколі.

Як розповів генеральний директор Fresh Select Джон Саїд, спочатку створювали каву з брокколі в рамках проекту Державного об’єднання наукових і прикладних досліджень в Австралії (CSIRO).

Незвичайний напій згодом став популярний і отримав широке визнання. «Брокколі-латте – це відмінна історія нового продукту, що розширює уявлення про наші можливості. У нового напою, на мій погляд, чудова кремова текстура, яка нагадує вам про каву, але при цьому залишається продуктом з цвітної капусти, яку ви споживаєте як овоч », – додав Джон Саїд.

Попит на латте в секції Horticulture Innovation був настільки високим, що порошок з цвітної капусти швидко закінчився, і бариста не зміг обслужити всіх клієнтів. На думку директора Fresh Select, така реакція з боку споживачів – відмінний зворотний зв’язок.

Згідно зі звітом CSIRO, представленому на виставці в Мельбурні в минулому 2018 році, 51% дорослих не споживали щоденну норму фруктів, а двоє з трьох їли недостатньо овочів. Улюблені напої з додаванням порошків з овочів покликані вирішити цю проблему, розширивши повсякденний раціон, а також допомогти фермерам знайти застосування нетоварним овочам.

Категорія: Кулінарні поради | Переглядів: 548 | Додав: adminA | Теги: кава, Австралія, порошок з цвітної капусти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]