phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:57
Керамограніт: де вигідно купити і як правильно класти

Керамограніт: де вигідно купити і як правильно класти

керамограніт Щоб ваша підлога на кухні, коридорі, вітальні та у ванній кімнаті була міцною, красивою, і не слизькою, - найідеальніший варіант - використання керамограніту. На відміну від звичайної кахельної плитки він володіє всіма перерахованими вище властивостями. Крім того, зараз діють неймовірні знижки на керамограніт в інтернет-магазині keramhall.com.ua, а тому кожен зможе вигідно придбати якісну продукцію.

Керамограніт: як класти

Коли питання з покупкою вирішено, виникає питання — як класти керамограніт? Покласти його самостійно на підлогу - цілком здійсненне завдання для звичайного міського жителя. Єдине, що треба - це в точності дотримуватися деяких інструкцій - і тоді підлога з керамограніту, буде служити вірою і правдою вам не один рік.

Що може стати в нагоді:
  • - керамограніт в потрібній для вас кількості;
  • - зубчасті шпателя;
  • - тара для клею;
  • - професійний будівельний плиткоріз;
  • - плиткова затирка;
  • - ґрунтовка для плитки;
  • - спеціальний валик;
  • - плитковий клей;
  • - хрестики для плитки потрібного розміру.

З першим пунктом — покупкою керамограніту в потрібному об'ємі проблем не буде, так як достатньо перейти за посиланням https://keramhall.com.ua/ua/keramogranit і можна швидко вибрати необхідний облицювальний матеріал за вигідною ціною. Отже, можна приступати до робіт з укладки.

Перше, що завжди потрібно робити - це підготувати поверхню до роботи. У нашому випадку підлога повинна бути обов'язково вичищена від всіх забруднень, частинок сміття і пилу, вимитою і висушеною.

Після чого обов'язково потрібно нанести захисну ґрунтовку. Наноситься вона рівномірним шаром за допомогою валика. Таким чином досягається її рівномірний розподіл поверхнею підлогу. До повного висихання ґрунтовки ніякі роботи проводитися не можуть.

Наступний момент - потрібно розвести в спеціальній тарі плитковий клей з водою згідно з інструкцією. Обов'язково потрібно врахувати - що структура готового клею повинна бути однорідною без грудочок.

Починають укладання плиток керамограніта від дальнього кута кімнати, поступово просуваючись до дверей.

Плитковий клей наноситься на поверхню підлоги зубчастим шпателем рівним шаром. На зворотну сторону плитки також наноситься тонкий шар клею, що розрівнюється на всій поверхні плитки. Після чого плитка кладеться на підлогу і притискається.

Наступну плитку керамограніта, спершу ставлять на ребро і тільки потім вже опускають на клейову поверхню. Між плитками має бути деякий простір, в який для ідеально рівних його розмірів вставляють на ребро спеціальні плиткові хрестики.
керамограніт

Для правильно укладання керамограніта, його іноді в залежності від розмірів кімнати, потрібно злегка підрізати. Робити це необхідно за допомогою плиткорізу. Тільки цей спосіб дасть нам рівний відріз і відсутність відколів на плитці.

Після укладання плиток керамограніта на підлогу залишається фінішне декоративне оздоблення. Його проводять за допомогою спеціальної затірки, розведеної з водою. Нею затирають шви, що залишилися між плитками керамограніта, шпателем вирівнюючи поверхню швів. Затірку, що потрапила на плитку, краще відразу ж видалити, щоб не довелося згодом зчищати силою.

Варто запам'ятати, що заповнення швів затіркою проводиться тільки через кілька діб після укладання керамограніта, тобто після повного висихання плиткового клею.
 
Категорія: Будівельні і ремонтні поради | Переглядів: 627 | Додав: radymo | Теги: керамограніт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]