phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:55
Харчування для ідеальної шкіри

 

Як зазначають фахівці, секрети молодості і краси – не на поличці у ванній, а на поличці у холодильнику. Усе, що ми їмо, відображається на шкірі – дзеркалі нашого організму. Тож, після майстра манікюру, відвідаємо дієтолога. Він розповість, які продукти оптимально вживати для того, щоби шкіра рук залишалась молодою і здоровою, адже всі думки фахівців зводяться до однієї: простіше викрити причину і подолати її у корені, аніж боротися із наслідками. Наступний перелік продуктів може скласти адекватну дієту, якщо ви вирішили привести свій манікюр та педикюр до стану досконалості, можливо вам також підійде апаратний педикюр та манікюр. 

По-перше, для шкіри потрібні білки і жири. Вони допоможуть зберігати еластичність шкіри, а недостатня кількість їх споживання може призвести до частих тріщин на руках і ногах. Наприклад, звичайне нарощування нігтів для людей із проблемною шкірою може бути дискомфортним, і навіть болісним.

Жирні кислоти – це програма засвоєння вітаміну А, а усі ми з дитинства знаємо, що це найважливіший для шкіри вітамін. А от вітаміни групи В – це візуальні характеристики шкіри. Руки, насичені цими вітамінами, виглядають завжди краще. ЕЕ та РР – антиоксиданти (захист вашої шкіри від негативної дії сонячних променів).

Як обрати правильні продукти, які б містили усі необхідні речовини і поєднувались одне з одним? Дієтологи склали невеликий перелік того, що може бути корисним для вашого манікюру, а також це не зашкодить апаратному педикюру та манікюру: це кисломолочні продукти, риба та рибні продукти, морепродукти, м'ясо та овочі. Якщо детальніше, то найбільший вплив на шкіру має курятина, серед овочів – морква та капуста броколі, серед цитрусових – лимон.

А ще, жінки, які замінили споживання кави зеленим чаєм, вже за місяць помічають різницю у зовнішньому вигляді шкіри рук. Обов’язково потрібно мати в раціоні яйця, рис, гречку, сир та цільнозерновий хліб. А от до ворогів манікюру фахівці віднесли каву, алкоголь, консерви та сухофрукти, які підлягали сушці так званим технічним способом.

Запорукою красивої, сяючої шкіри є не тільки раціон харчування, а і кількість спожитої їжі, інтервали між прийомами харчування та ступінь засвоєння тих чи інших елементів вашим організмом. Деякі люди потребують особистої консультації дієтолога з калькуляцією білків, жирів у вуглеводів, які потрібно (чи прийнятно) спожити щодня.

Дотримання простих рекомендацій з даної статті, а також регулярний достатній сон, прогулянки на свіжому повітрі і відвідування сауни здатні покращити не тільки стан ваших рук, а і загальний стан усього організму. А серед експрес-методів лікування рук топове місце займає парафінотерапія для рук. Її можна замовити у салоні краси Vanille, а ціни на манікюр, апаратний педикюр та інші послуги є на сторінці vanille.rv.ua.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1134 | Додав: Nata | Теги: апаратний педикюр | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]