phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:12
Хоч це і сумно, але факт, - медики. Цукор - біла смерть?

 

Активне вживання цукру загрожує не тільки збільшенням обсягу талії, але і може негативно позначитися на кровоносній системі.

Підсумок - порушення роботи внутрішніх органів. Висновки були зроблені за підсумками спостережень за групою чоловіків, які щодня протягом двох тижнів вживали по 225 грамів цукру, повідомляє The Copenhagen Post.

На самому початку і наприкінці експерименту медики оцінювали у чоловіків показник кровопостачання ніг.

Виявилося, через цукор надходження крові в кінцівки знизилося на 17%. Від недостатнього припливу крові однозначно потерпало серце і мозок.

На думку вчених, якщо людина в цілому харчується правильно, то періодичне споживання солодких напоїв і продуктів не може нашкодити.

До речі, цукор пробуджує ракові клітини і робить пухлини більш агресивними. Ракові клітини швидко розщеплюють цукор з утворенням лактату, що, в свою чергу, стимулює зростання новоутворення.

Розщеплення відбувається значно швидше, ніж у здорових клітинах. Ця метаболічна аномалія відома як ефект Варбурга.

Гіперактивне споживання цукру раковими клітинами породжує замкнуте коло постійної стимуляції розвитку і зростання раку. Вчені змогли цим же пояснити зв'язок ефекту Варбурга і агресивності окремих пухлин.

До речі, робота проводилася на прикладі грибків. Просто в клітинах грибків містяться ті ж білки Ras, що і в ракових клітинах, правда в мутированій формі. І, між іншим, у грибків теж відзначається сильна любов до цукру.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 852 | Додав: adminA | Теги: цукор - біла смерть?, медики | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]