phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:34
Кидайте курити, кохайтеся

Курці - погані коханці

Куріння може негативно впливати на сексуальне здоров'я чоловіків, навіть якщо вони абсолютно впевнені у своїх можливостях, передає Reuters. Крістофер Харт і його колега Сінді Местон з Техаського Університету в Остіні провели наступний експеримент: вони набрали 65 чоловіків, які заявили, що не страждають від імпотенції, і записали їх на восьмитижневу програму відмови від куріння.

На початку та в середині курсу лікування, а також через декілька тижнів вони запрошували чоловіків в лабораторію і показували їм еротичний фільм. Під час перегляду чоловіки відстежували, наскільки вони збудилися, а ще вимірювали, наскільки затвердів або скоротився їх пеніс. Крім того, учасники описували в анкеті, наскільки покращилося їх повсякденне сексуальне життя.

В результаті програми реабілітації від куріння відмовилися 20 осіб. В ході тестування у них обсяг пеніса збільшувався більше, ніж в інших учасників, а піку збудження вони досягали швидше.

Однак, чоловіки, що розлучилися із згубною звичкою, не говорили про те, що їх реальне сексуальне життя покращилося. Вчені впевнені: зміни на краще обов'язково стануть помітні не тільки в лабораторії, але і в спальні. Просто для цього потрібен час.

Досі вважалося, що куріння викликає рак і хвороби серця. Нове відкриття, на думку експертів, стане ще одним аргументом для тих, хто завзято не бажає розлучитися з сигаретою. До речі, раніше дослідження вже встановило, що ризик стати імпотентом у курців зі стажем в два рази вище.

За словами Крістофера Харта, експеримент не був націлений тільки на чоловіків з еректильною дисфункцією. Його метою було показати, що навіть чоловіки без особливих проблем можуть виграти, якщо кинуть палити.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1786 | Додав: adminA | Теги: кохайтеся | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]