phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

04:14
Коли немає крему, чим можна зволожити руки: поради
Іноді буває, що під рукою немає крему для рук, а шкіра потребує зволоження. В цьому випадку можна скористатися альтернативними засобами, що допоможуть тимчасово відновити гідробаланс шкіри.
Докладніше про те, чим можна зволожити руки, коли немає крему, читайте у нашому матеріалі.

Ось кілька способів зволожити руки без крему:

    Оливкова олія. Нанесіть невелику кількість оливкової олії на долоні та обережно розподіліть по всій поверхні рук. Оливкова олія містить натуральні жири, які допомагають зволожити та пом'якшити шкіру.

    Кокосова олія. Розтопіть трохи кокосової олії в долонях і рівномірно нанесіть на руки. Кокосова олія також є чудовим зволожувачем для шкіри.

    Мед. Нанесіть невелику кількість меду на руки й м'яко утріть його в шкіру. Мед має зволожуючі властивості й допомагає пом'якшити суху шкіру.

    Алоє вера. Якщо ви маєте доступ до свіжого листа алое віра, можна відкрити його і використовувати гелеву частину для нанесення на руки. Алое віра містить вологостримуючі та заспокійливі властивості.

    Рідина для догляду за волоссям. Рідина для догляду за волоссям, така як кондиціонер або олія для волосся, може бути використана для тимчасового зволоження рук. Нанесіть невелику кількість на руки та рівномірно розподіліть.

Ці засоби допоможуть тимчасово зволожити шкіру рук, але вони не замінять регулярного використання спеціального крему для догляду за шкірою.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1114 | Додав: radymo | Теги: руки, зволоженння, крем | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]