phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:29
Корисні поради, щоб заснути у спеку
сон спека Фахівці відзначають, що для того, щоб швидше заснути у спекотний вечір, потрібно обприскувати себе водою і охолоджувати в холодильнику свої шкарпетки. І це ще не все.

Сон у спеку прийде швидше, якщо ви протягом дня підтримуватимете прохолодну температуру в приміщенні. Для цього відкривайте вікна, коли знаходитесь вдома, тримайте закритими штори та жалюзі.

Теплі ковдри замініть на легші, а товсті простирадла - на лляні або бавовняні.

Крім того, може допомогти охолодження шкарпеток. Вам потрібно просто перед сном покласти їх у холодильник чи морозилку хоча б на півгодини, а потім надіти та лягти спати прямо в них.

Ще один спосіб охолодження в спеку - змочування зап'ясть холодною водою. Ви повинні на деякий час занурити руки у холодну воду.

Також ви можете потримати біля вентилятора лід. Завдяки цьому кімната швидко охолоне.

Біля ліжка фахівці радять тримати пульверизатор. Так ви зможете швидко освіжитись, якщо спітнієте. Для більшого ефекту навіть можна у воду додати ефірну олію лаванди: вона матиме заспокійливу дію.

Один з найкращих способів швидко заснути – сильно втомитися. Для цього підійдуть фізичні вправи.

Важливо в спеку пити достатньо води. Як зазначає Національна служба охорони здоров'я, необхідно вживати щонайменше шість-вісім чашок рідини на добу. Тільки так ви уникнете зневоднення.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 227 | Додав: radymo | Теги: спека, сон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]