phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:05
Користь для здоров'я, про яку потрібно знати - журавлинний сік
З усіх соків з ягід і фруктів про журавлинний сік, мабуть, найбільше чуток і суперечок. Є переконання, що з вашим тілом можуть статися дивовижні речі, якщо ви будете пити журавлинний сік щодня.

Користь журавлинного соку

Він містить велику кількість вітамінів, мінералів та інших важливих поживних речовин. Журавлина дає вам невелику кількість вітамінів B1, B2, B3, B6 і K, а також фолієвої кислоти, кальцію, магнію, марганцю, калію та міді.

Однак найбільша вітамінна щільність - це вітамін С. Одна стандартна порція журавлинного соку дає вам 39% від добової норми споживання вітаміну С, що рекомендується.

Як журавлинний сік допомагає запобігти хворобам

Журавлина здавна використовувалася для лікування розладу шлунка, проблем з печінкою та проблем зі здоров'ям сечовивідних шляхів. Насправді, хоча часто вважається, що журавлина тільки лікує інфекції сечових шляхів (далі ІМП), вона також може запобігти їм.
    
Журавлина та її сік містять сполуку, відому як проантоціанідини, яка, як вважається, зупиняє бактерії, що викликають ІМП.

 Водночас журавлинний сік може допомогти вашому травленню загалом. H. pylori - це бактерія, яка викликає виразку шлунка, якщо її не зупинити, і вважається, що властивості журавлинного соку можуть зупинити зростання цих бактерій у шлунку, запобігаючи утворенню виразок.
   
 Деякі дослідження на тваринах показали, що журавлинний сік може навіть допомогти запобігти раку товстої кишки.

 Антиоксиданти у журавлинах запобігають пошкодженню вашої ДНК вільними радикалами. А це означає, що вони можуть допомогти запобігти розвитку серйозних захворювань.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 317 | Додав: adminA | Теги: здоров'я, журавлинний сік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]