phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

09:32
Корпоративний відпочинок: одні обирають Україну, а інші за кордон

Останнім часом багато українських керівників роблять ставку на активний корпоративний відпочинок. Крім того такі компанії можна розділити на дві умовні групи — одні за допомогою сайту splav.lviv.ua організовують для свого офісу активний корпоративний відпочинок в Україні, а інші — їдуть за кордон, наприклад в Антананаріву.

Антананаріву - столиця Червоного острова, так іноді називають острів Мадагаскар, а в старовину його називали острів лемурів. Можливо ця назва була дано йому через лемурів, що мешкають там? Їх на острові, дійсно, безліч і більша частина існуючих видів мешкають тільки на Мадагаскарі. Провести відпустку в Антананаріву, як і весь відпочинок на Мадагаскарі в січні - це велика спокуса для тих, кого в січні зустрічають вдома морози. Є у столиці й інша назва - Тананаріве - але ця назва з минулого, часів французької колонізації. Хоча місцеві жителі і тепер називають місто коротко і ласкаво — Тана.

Мадагаскар - величезний острів в Індійському океані, що займає четверте місце за площею. Він розташований поблизу від східного узбережжя Африки. Населення, переважно, як не дивно, це вихідці з південно-східної Азії, а не Африки. І національна мова - Малагасійська. Республіка Мадагаскар займає весь острів.

Тана розташований на пагорбах, будиночки як ластівчині гнізда - близько один від одного, з червоними черепичними дахами. Дуже мальовничо! Розташоване місто в центральній частині острова, висота над рівнем моря становить 1276 метрів. Температура повітря протягом всього року тримається практично однаковою: у денний час +21 - +26 ° C, а вночі в межах +15 - +17 ° C, причому самий холодний період випадає на червень — серпень.
Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 1844 | Додав: radymo | Теги: корпоративний відпочинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]