phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:00
Кращі дитячі ЗМІ в 2015 році назвали в Держкомтелерадіо

 

 Пригодницький журнал "Крилаті" та газета "Дзеркало ліцею" стали переможцями Всеукраїнського конкурсу 2015 року на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

Про це повідомила прес-служба Держкомтелерадіо, який заснував і щороку проводить цей конкурс.

"Кращим періодичним друкованим виданням для дітей журі конкурсу назвало пригодницький журнал для дітей від 6 до 10 років "Крилаті", що виходить 6 разів на рік накладом 4 тисячі примірників. Журнал було засновано в Канаді 1963 року Спілкою української молоді, наприкінці 1990-х він переїхав до України. Нині його видає Українська видавнича спілка імені Юрія Липи. Головний редактор журналу Світлана Вербова", - йдеться у повідомленні.

У номінації "Краще періодичне видання для юнацтва" перемогла інформаційно-розважальна газета школи-ліцею №7 м. Вінниця "Дзеркало ліцею", яку створюють вихованці цього навчального закладу.

На конкурс 2015 року надійшли 12 видань для дітей та юнацтва.

Всеукраїнський конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва засновано 2007 року. Його переможцями у різні роки були видання "Барвінок", "Малятко", "Казковий вечір", "Артклас", "12+", "Юний натураліст", "Ангелятко", "Колосок", "Індіго", "Котя", "Однокласник", "Мамине сонечко", "Диво-Деревце", "Абетка права", "Привет, ребята!", "Ангеляткова наука", "Золотий резерв".

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1257 | Додав: adminA | Теги: Держкомтелерадіо, 2015 р, кращі дитячі ЗМІ | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]