phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:55
Критерії вибору якісної квартири в новобудові в Київській області

 

Все більше людей, що прагнули купити квартиру в Києві, звертають свою увагу на зростаючий ринок первинного житла в передмісті. Навіщо переплачувати за столичне розташування, якщо від найближчих містечок та сіл до Києва можна доїхати за 10-20 хвилин? Враховуючи високий попит, зростає і пропозиція на новобудови Київської області, які сьогодні пропонуються великою кількістю компаній-забудовників. Але якій з будівельних фірм можна дійсно довіряти, аби придбати якісне житло, що стане затишною і комфортною оселею для всієї родини?

На що необхідно звернути увагу при виборі квартири в новобудові?

Дуже часто при пошуку квартири вирішальним фактором стає ціна. Однак не варто довірятися забудовникам, що пропонують занадто низьку вартість за метр квадратний новозбудованого житла. Зазвичай це означає наявність цілого ряду проблем, з якими зустрінуться мешканці неякісно збудованого житла. Підбирати гарну квартиру варто за наступними критеріями:

  • необхідний метраж та кількість кімнат;
  • ціна за метр квадратний, що має бути не завищеною, але й не заниженою (в Київській області сьогодні нормальними цінами є 10-15 тисяч гривень);
  • укомплектованість квартири, що здається покупцеві (мають бути встановленими вхідні двері і металопластикові вікна, поштукатурені стіни та зроблена стяжка підлоги, розведена електромережа та водопровід, встановлено котел і радіатори опалення);
  • у забудовника мають бути оформлені всі документи на землю з відповідним цільовим призначенням;
  • компанія має оформити всі дозволи на підключення багатоповерхівки до інженерно-експлуатаційних систем.

Окрім того, при першому ж відвідуванні пункту продажу покупцеві варто чітко з'ясувати, які комісії йому прийдеться сплачувати при оформленні квартири у власність.

Якісні квартири від компанії «AiD Group»

Вибираючи ту чи іншу компанію-забудовника, варто ознайомитися з попередніми проектами, нею реалізованими. В інтернеті сьогодні є спеціалізовані сайти, де мешканці новобудов залишають відгуки, обговорюють проблеми. Однією з компаній, що мають в цьому аспекті гарну репутацію, є «AiD Group».

Цей забудовник пропонує кожному бажаючому купити квартиру в Київській області з визначеним метражем за чітко обґрунтованої вартості. Особливу увагу в компанії приділяють якості житла. Тут не пропонують найдешевші ціни, але гарантують, що у визначений термін кожен мешканець отримає високоякісну квартиру з усіма підведеними та підключеними комунікаціями. Варто відмітити і широкий вибір житла за метражем, стилем планування, а також розташуванням в межах Київської області.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1035 | Додав: radymo | Теги: новобудови Київської області, купити квартиру в Київській області | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]