phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:12
Кухонні машини та інше обладнання, яке обов'язково має бути на сучасній кухні

Кухонні машини та інше обладнання, яке обов'язково має бути на сучасній кухні

Сьогодні на ринку кухонної техніки представлена велика кількість агрегатів, тому вибрати дійсно незамінні прилади цілком складно. Проте, якщо говорити про виробника подібної продукції, то слід особливо виділити компанію Tefal, яка завоювала авторитет завдяки якісні сучасній продукції за помірними цінами. Перейшовши за посилання https://www.tefal.ua/ru/ОБРАБОТКА-ПРОДУКТОВ/Кухонные-машини/c/kitchen%2Bmachines ви зокрема можете дізнатися більше про кухонні машини Tefal, а на самому сайті — знайти й іншу необхідну техніку для кухні.

кухонна машина Tefal

Слід також зауважити, що tefal.ua — це офіційний ресурс компанії "Тефаль" для українського ринку. Саме тому він гарантує високу якість, а також надійність оригінальної техніки, а окрім того і посуду та аксесуарів, що також широко представлені на ресурсі. За допомогою сайту кожен може знайти офіційного дистриб'ютора, щоб замовити оригінальну продукцію бренду Tefal. Таким чином ви завжди можете розраховувати на гарантію, а при потребі — професійний ремонт чи обмін за стандартами Європейського Союзу.

Ми з'ясували, що обирати слід на tefal.ua, а що саме найбільш потрібне для сучасної кухні — читайте далі. Отже, яке обладнання обов'язково повинно бути на сучасній кухні?

Сучасне обладнання для кухні

Одним з найбільш незамінних кухонних агрегатів, на думку багатьох господинь, є хлібопічка. Дійсно, навряд чи хліб із магазину зрівняється з випеченим вдома. Таке обладнання цілком легко управляється з цим. Досить закласти всі інгредієнти, зазначені в інструкції, а потім вибрати на дисплеї потрібний режим. Так, через кілька хвилин на столі буде стояти гарячий коровай з хрусткою скоринкою.

Говорячи про випікання слід однозначно згадати кухонні машини. Це незамінні помічники господині на кухні, якщо потрібно:
  • - якісно замісити тісто;
  • - підготувати фарш для подальшого використання;
  • - швидко здійснити шинкування;
  • - довірити збивання кремів професіоналу, яким однозначно є кухонна машина.
кухонна машина Tefal

Великою популярністю користується і мультиварка, оскільки вона дуже практична і зручна. Так, достатньо всього лише зняти кришку приладу, вкласти в нього всі необхідні інгредієнти страви та почекати, поки вона приготується. За допомогою мультиварки можна приготувати велику кількість страв - починаючи від звичайної каші на ранок і закінчуючи м'ясом на пару. Коли страва приготується, прилад сам про це повідомить, до того ж не дозволить страві охолонути. Таким чином, мультиварка - це досить корисна побутова техніка для сучасної кухні.
 
Звичайно, кухонне приміщення важко уявити без мікрохвильовки. При цьому виробники сьогодні випускають моделі, які також можуть замінювати гриль і духовку. У мікрохвильових печах можна запекти м'ясо, а також спекти пиріг. Природно, цей прилад необхідний при розморожуванні і швидкому розігріві вже приготованого блюда.
Обов'язковою складовою сучасної кухні є і морозильна камера, в якій можна зберігати заготовлені:
  • - ягоди;
  • - овочі;
  • - фрукти;
  • - інші заморозки.

Після приготування на кухні залишається багато брудного посуду. Крім того, що господиня може не мати бажання присвячувати вечір прибиранню, у неї просто може не бути вільного часу. У зв'язку з цим посудомийна машина також незамінна на кухні. Варто зауважити, що це обладнання також здатне економити воду.

Вищезазначені побутові прилади дійсно незамінні на кухні. Після приготування їжі за допомогою хлібопічки і мультиварки, господиня може завантажити посудомийну машину брудним посудом і насолодитися вільним часом.

При цьому непогано було б закласти білизну для прання в пральну машину, яку варто тримати прямо на кухні, оскільки це зручно і практично, а у ванній кімнаті буде більше вільного місця. Щоб заощадити електрику, варто встановити на кухні і електролічильник.

Крім зазначених побутових приладів кухню можна обладнати також іншими гаджетами. До їх числа відносяться такі інструменти:
  • - сушка - пристрій, який виконує функції і чайника, і термоса. Кип'ячена вода в цьому приладі не остигає протягом довгого часу;
  • - електронна картоплечиска - машина, за допомогою якої можна очистити картоплю і фрукти від шкірки;
  • - пароочисник - прилад для чищення кахлю і плити. У комплекті міститься і спеціальна насадка, призначена для відпарювання одягу;
  • - терка Бернера - прилад для нарізання овочів кусочками;
  • - морожениця - пристрій, який охолоджує споконвічну суміш і шляхом кручення перетворює її в морозиво.

Короткий висновок

Однак сучасна кухня може бути представлена і без подібних гаджетів. Найголовніше, щоб господиня в своєму розпорядженні мала вищеперелічені побутові прилади від Tefal. Але при цьому не потрібно ігнорувати побутову техніку останнього покоління, яка здатна зробити життя не тільки зручним, але і привабливим. Сучасна техніка Tefal економить час, який господиня може приділити собі, наприклад, присвятити походу в театр або ресторан.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 387 | Додав: radymo | Теги: кухонна, машина, кухня | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]