phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:17
Лазерна епіляція ніг: поради

Лазерна епіляція ніг: поради

лазерна епіляція ноги Красиві гладкі ноги без небажаної рослинності на них - мрія будь-якої представниці прекрасної статі, хоча останнім часом таке прагнення не чуже і деяким чоловікам. Допомогти в усуненні цієї самої рослинності покликана лазерна епіляція ніг. На процедуру видалення волосся лазером можна записатися онлайн за допомогою сайту мережі центрів лазерної епіляції Laser Ville, який в світовій павутині Інтернет знаходиться за адресою laserville.com.ua.

Лазерна епіляція — ефективна процедура

Лазерна епіляція руйнує цибулини волосся, на які здійснюється вплив, в результаті чого волосся випадає і не буде більше рости. Але, частина волосся в зоні обробки лазером, може продовжувати зростати, так як не всі волосяні фолікули руйнуються при першій процедурі, особливо це стосується волосся, яке тільки почало рости на момент проведення епіляції, тому для повного видалення волосся на ногах потрібна не одна процедура.

Кількість процедур, які будуть потрібні для цього - індивідуально для кожної людини, в середньому - це 5-8 сеансів епіляції лазером. Часовий інтервал:
  • - між першою і другою процедурою епіляції ніг лазером від 4 до 6 тижнів;
  • - між другою і третьою - 6-8 тижнів;
  • - і з кожною наступною процедурою інтервал між ними буде збільшуватися на два тижні.

Таким чином, повний курс сеансів епіляції може тривати близько року. Але зате, після проходження цього повного курсу, відмінний результат гарантований - абсолютно гладка шкіра ніг без небажаного волосся на дуже тривалий час.

лазерна епіляція ноги
 

Підготовка до процедури

Слід звернути увагу на те, що лазерна епіляція ніг повинна виконуватися після деякої підготовки до її проведення. За два тижні до проведення епіляції не можна приймати антибіотики тетрациклінового ряду, а також висмикувати волосся на запланованій ділянці лазерної епіляції.

За три дні до сеансу епіляції не слід протирати шкіру спиртовмісними засобами, за 5-8 годин до сеансу необхідно виголити шкіру в області подальшого впливу лазером. Після закінчення процедури епіляції на шкірі може бути деяке почервоніння, яке не викликає неприємних відчуттів і протягом декількох годин проходить.

Опісля

Після кожного проведеного сеансу лазерного видалення волосся протягом трьох днів не слід приймати гарячу ванну, відвідувати баню або сауну, купатися в басейні з хлорованою водою, протирати область епіляції засобами, що містять спирт. Засмагати після процедури не рекомендується протягом двох тижнів.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 458 | Додав: radymo | Теги: ноги, лазерна, епіляція | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]